2777
2789
عنوان

لاک+غسل

394 بازدید | 23 پست

کمک

ناخونای پام بغییر از یکشیون لاک دارن فک میکردم لاک پاکن دارم الان کیفمو نگا میکنم اما لاک پاک کنم نیست، باید غسل کنم وقت هم نمیشه برم بخرم،چیکار کنم همینجوری غسل کنم آیا؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اگه نتونستی غسل کن همینجوری بعدم تیمم بدل از غسل انجام بده که نمازت رو بخونی،به محض اینکه لاک پاک کن پیدا کردی پاکش کن دوباره غسل کن 

من باشم این کارو میکنم

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.
اگه نتونستی غسل کن همینجوری بعدم تیمم بدل از غسل انجام بده که نمازت رو بخونی،به محض اینکه لاک پاک کن ...

عزیزم مادامی ک به هر روشی بشه پاک کنی اینکارو نمیشه کرد باطل هست موارد خاصی رو میشه اون کار کرد مثل اینکه آب برا اون عضو ضرر داشته باشه بخاطر بیماری ،ولی لاک باید پاک بشه حالا هرجوری

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
عزیزم مادامی ک به هر روشی بشه پاک کنی اینکارو نمیشه کرد باطل هست موارد خاصی رو میشه اون کار کرد مثل ...

نه خب گفتم اگه نتونست پاکش کنه به هر دلیلی 

مثلا لاک پاک کن یا وسیله ای که بشه لاک رو پاک کرد در دسترس نباشه 

وگرنه خب درست و اصولیش همینه که شما میگید 

خدایا شکرت که هستی...  خدای چاره سازم خدای رحمان و رحیمم خدای عزیزم خدایی که دلم قرصِ به بودنت خدایی که تکیه گاهی و هیچ وقت پشتمونو خالی نمیکنی خداااایاااا شکرت...   شمایی که داری امضای منو میخونی ، آره عزیزم خود شما رو میگم ، انشالله شاد و خوشبخت و عاقبت بخیر باشی.برای رسیدن به آرزوهاتون دعا میکنم و از خدا میخوام همیشه در کنار عزیزانتون بخندید و طعم خوشبختی رو حس کنید.

باید پاک کنی غسل نمیشه اونطوری، خب یه سوپری ندارین سر کوچتون؟؟ از همون بگیر

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤