2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 47 پست
سیفون بکش روش 

نمیتونم کات کنم 😔 چهارساله باهمیم دوست بودیم چند وقتم هست نامزد کردیم خیلی سخته ولی واقعا نمیدونم باهاش چیکار کنم درست بشه 

کاربری قبلا دست ۲ نفر بوده و الان نیست 👆

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که فعلا عقد نکن چندماه فرصت بده اگه دیدی درس نشد جداشو 

اینجور کمتر حرص میخوری تا اینکه بری تو زندگی مردی که تا یه حرف بزنی شروع کنه به توهین بهت  😐

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
وا چقد بد دهنه  اصلا باهاش دهن به دهن نزار هرچی گفت اثلا جواب نده انگار که نمیشنوی

یعنی کات کنم؟ 

یا نه بمونم و به خودم نیارم این حرفاشو برام مهم نباشه؟

نمیتونم کات کنم 😔 چهارساله باهمیم دوست بودیم چند وقتم هست نامزد کردیم خیلی سخته ولی واقعا نمیدونم ب ...

درست نمیشه تحت هیچ شرایط فقط میتونه خیلی بدتر بشه اون خوباش تغییر میکنن بد میشن این که جای خود داره 

آقا هستم 
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که فعلا عقد نکن چندماه فرصت بده اگه دیدی درس نشد جداشو  اینجور کم ...

چهارساله دوست بودیم چند وقت پیش نامزد شدیم 😔

نمیتونم کات کنم 😔 اوایل دوستیمون اینطور بود ولی بعد خوب شد واقعا و چند وقت بعد شروع کرد ولی بهتر از الان بود 😔

نمیتونم کات کنم 😔 چهارساله باهمیم دوست بودیم چند وقتم هست نامزد کردیم خیلی سخته ولی واقعا نمیدونم ب ...

زمانی سخته که بدونی و همون راه رو ادامه بدی وگرنه ادم ها از راه نرفته نه میترسن نه سخته براشون

یعنی کات کنم؟  یا نه بمونم و به خودم نیارم این حرفاشو برام مهم نباشه؟

برات مهم نباشه؟!اگه جلو ۴نفر برگشت اینارو گف باز میتونی بزنی به بیخیالی؟

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

درست نمیشه مطمئن باش

درسته این زندگی اون چیزی نیست که من میخواستم ولی تلاش میکنم تا شرایط را بهتر کنم 
ما چهار ساله همو می‌شناسیم دوست بودیم اوایل یکم اینطور بود ولی خوب شد 😔 بعد دوباره شروع کرد ولی بیش ...

خب ما هم ی ساله دوست بودیم ...یکم عصبی میشه زود و یکم بد دله به خانوادم یکم بد دهن ...به خانوادم گفت گفتن بهش بعد مامانم گفت یکم دیگه نشون باشین دیدم ادامه می ده خوب نمیشه جدا بشین بهتره ..

درست نمیشه تحت هیچ شرایط فقط میتونه خیلی بدتر بشه اون خوباش تغییر میکنن بد میشن این که جای خود داره& ...

😔😔💔💔

برات مهم نباشه؟!اگه جلو ۴نفر برگشت اینارو گف باز میتونی بزنی به بیخیالی؟

نه اینطور نیست که جلو بقیه بگه و بهم بی احترامی کنه همچین اخلاقی نداره 

مگه بعد ها اینطور بشه 😔