2789
عنوان

نامزدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 47 پست
چهارساله دوست بودیم چند وقت پیش نامزد شدیم 😔 نمیتونم کات کنم 😔 اوایل دوستیمون اینطور بود ولی بعد ...

من ندیدم آدم بددهن صددرصد درست بشه عزیزم 

اگه خوب شده بود رفتارش، الان باز اینارو نمیگف میدونم دوسش داری اما بهتره با یه مشاورم مشورت کنی اونم خودش باید بخواد یه ذره تغییر کنه 

اگه نخواد رفتارشو درست کنه و تو باهاش ازدواج کنی همه جا خوردت میکنه با رفتاراش 

احترامی بینتون نمیمونه مث همین الان 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ما هم ی ساله دوست بودیم ...یکم عصبی میشه زود و یکم بد دله به خانوادم یکم بد دهن ...به خانوادم گفت ...

هعی💔😔

کاربری قبلا دست ۲ نفر بوده و الان نیست 👆
۴ سال تو رابطه بودیم چند وقته نامزد شدیم

جدی باخودت بشین فکر کن خیلی  بددهنه تو قراره بشی شریک زندگیش پس هیچ حقی نداره بهت توهین کنه ... 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
من ندیدم آدم بددهن صددرصد درست بشه عزیزم  اگه خوب شده بود رفتارش، الان باز اینارو نمیگف میدونم ...

خودم دانشجو روانشناسی ام 😔

قبلا باهم پیش مشاور رفتیم ولی درست نشد یعنی شد ها ولی باز شروع کرد اونجا تو رابطه بودیم همین ۶ ماه پیش 😔 

نه اینطور نیست که جلو بقیه بگه و بهم بی احترامی کنه همچین اخلاقی نداره  مگه بعد ها اینطور بشه ...

ببین همه آدما عوض میشن تو نمیتونی مطمئن باشی اینکارو نمیکنه! دوران نامزدی دوره ای که اکثرا عاشقن همش قربون صدقه و...باید خوشحال میبودید که بعد چن سال عاشقی بهم رسیدید 

اما الان خودت چی فک میکنی ؟

من نمیگم حتما جداشو عزیزم ولی خوب فکراتو بکن 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
ببین همه آدما عوض میشن تو نمیتونی مطمئن باشی اینکارو نمیکنه! دوران نامزدی دوره ای که اکثرا عاشقن همش ...

آره درسته عزیزم 😔

آره درسته عزیزم 😔

برات دعا میکنم بهترینا برات اتفاق بیفته گلم🌹خدابزرگه عزیزم نگران نباش ❤☺

برات دعا میکنم بهترینا برات اتفاق بیفته گلم🌹خدابزرگه عزیزم نگران نباش ❤☺

مرسی مهربون 🌹😍 ایشاالله به تموم آرزوهات برسی❣

مرسی مهربون 🌹😍 ایشاالله به تموم آرزوهات برسی❣

فداتشم گلم مرسی❤

بهش میگفتی سگم آشغال نمیخوره 😑😂

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
نمیتونم کات کنم 😔 چهارساله باهمیم دوست بودیم چند وقتم هست نامزد کردیم خیلی سخته ولی واقعا نمیدونم ب ...

چرا نمیتونی کات کنی؟؟ بخاطر شدت علاقه؟؟؟

رفتین سر خونه زندگیتون بخواد اینجوری یا شایدم ده برابر بدتر باهات رفتار کنه طاقتشو داری؟؟؟ قشنگ دودوتا چهارتا کن ببین اگه طاقت نداری جداشو اما اگه نه دوریش سخت تره خب بمون باهاش جنبه تو ببر بالا 

نمیتونم کات کنم 😔 چهارساله باهمیم دوست بودیم چند وقتم هست نامزد کردیم خیلی سخته ولی واقعا نمیدونم ب ...

ماها که  شوهرمون تو نامزدی اینهمه هوامونو داشت و احترام می‌کرد بعد عروسی شد این  

.دیگه نامزد تو چی میخواد بشه بعد عروسی از الان شروع کرده

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂