2789
عنوان

نامزدم 😔

649 بازدید | 47 پست

نامزدم دلمو میشکنه با بد دهنیش باهاش صحبت کردم ولی خیلی بد دهنه سرکاره داشتیم حرف میزدیم یه چیزی گفتم گفت گ... بخور بابا 

دیشبم همینو بهم گفت بهش گفتم از این به بعد شخصیت رو میذارم کنار با تو مثل خودت رفتار میکنم چون هرچی خوب رفتار کردم و مودب بودم تو زدی به اون راه

امروز همین یک ربع پیش که گفت بهش گفتم تورو نمیخورم گفت منم خوراک سگ نمیشم گفتم باشه من سگ ولی مرام سگ از تو بیشتره گفت سگم نیستی تو باید خر باشی 😔😔😔💔💔

چیکار کنم من 😔

کاربری قبلا دست ۲ نفر بوده و الان نیست 👆

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

واااا این اول راه اینجوره بخدا باش زیر یه سقف نرو بعدا هرروز جنگ و دعوا و فحش و فحش کاری داری

خدایا شکرت بابت دختر نازم و همسر مهربونم ❤لطفا برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستید 
ی مدت دیگه باهاش باش دیدی خوب نشد عقد نکنی ... منم نامزدم سه ماهه نشونیم تا اخلاقا دستمون بیاد 

ما چهار ساله همو می‌شناسیم دوست بودیم اوایل یکم اینطور بود ولی خوب شد 😔 بعد دوباره شروع کرد ولی بیشتر شد 

و چند وقته نامزدیم 

کاربری قبلا دست ۲ نفر بوده و الان نیست 👆

ادم بددهن هیچوقت درست‌نمیشه هیچوقتتتت

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

واییییی بیشعورع چقدر

از انتخابت صرف نظر کن  

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲