2777
2789
عنوان

هنر بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 35 پست
هنرشون اینه که از حماقت مردم استفاده میکنن پیج یه نویسنده یا یه کسی که اموزش به درد بخوری میزاره هنر ...

دقیقا عزیزم دقیقا 

طرف ظرف شویی رو نشون میده داره گوجه میشوره 102 کا بازدید میخوره 

من عاشق نی نی ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین تاپیک های نی نی سایت هم اتفاقاً براشون تبلیغ محسوب می شه ! اونا دارن از جهل مردم به نفع خودشون ...

ببین گل دنیا بلاگری ی شغل محسوب میشه اما ن اینجوری بعضیاشون دیدم ی زمینه تخصصی دارن... مثلا در زمینه معرفی کتاب... ی خانمی بود مطب روان شناسی داشت و کلی نکات میگفت یا بلاگری بود ک ارایشگر بود و نکات ریز ب ریز رنگ مو رو میگفت اینا محتوا دارن و خیلی خوبه...ولی ی سریا صبح بیدار میشن از اتاق خوابشون عکس میذارن از لحظات صبحانه خوردن و ... و هیییییچ محتوایی ندارن من ب شدت با اینا مخالفم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
ببین گل دنیا بلاگری ی شغل محسوب میشه اما ن اینجوری بعضیاشون دیدم ی زمینه تخصصی دارن... مثلا در زمینه ...

دقیقا‌ من دیدم یه سریا تبلیغ فالگیری میزارن 

چرا آخه ؟؟؟

من عاشق نی نی ام
منم با همونا مخالفم وگرنه کسانی که مهارت دارند قضیه شون فرق داره

مسلمه ک نباید کسی فالوشون کنه... حتی فالو نکردن ولی میرن تو پیجشون فیلم هاشون رو میبینن ی ویو میگیره اون بلاگر...بشخصه چیزی ک ارزش نگاه کردن نداره رو نگاه نمیکنم

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
من ی دونه بلاگر بیخودم فالو نمیکنم... ولی بلاگرای خوبم داریم...من بوک بلاگرا رو خیلی دوس دارم کتاب ه ...

صددرصد مخصوصا خیلیا پیج روانشناسی دارن 

ولی من بعضیارو دیدم پیج فالگیری تبلیغ میکنن که این خودش یه فرهنگ غلط رو ترویج میده 

من عاشق نی نی ام
صددرصد مخصوصا خیلیا پیج روانشناسی دارن  ولی من بعضیارو دیدم پیج فالگیری تبلیغ میکنن که این خود ...

خب شما و امثال شما ک میرید استوری هاشون رو نگاه میکنید باعث میشید اینا ویو بگیرن...

اون بلاگرایی که هنر دارن و از مهارتشون پول در می یارن خدایی هرچی پول در می یارن حقشونه چون براش زحم ...

چطوری این نظراتو در مورد بقیه اقشار ندارید .یه پول ویزیت دکتر بدید صد بار تف و لعنت میفرستید که کوفتشون بشه ازمون پول گرفتن الهی خیر نبینن.دیگه فکر درس و. سختیاو سالها بیپولی  و زحمتی که کشیده تا به اونجا رسیده نیستید .یا معلما که اعتراص کردن همه گفتید حقوقشون از سرشونم زیاده

منظورم به شخص شما نیست .خیلی از مردم اینجورین با شنیدن به خاک سیاه نشستن بقیه اقشار خوشحال میشن و دلشون خنک میشه . اما بلاگر زحمت کشیده نوش جونش

کاش در مورد زحمتای بقیه هم همین نظرو داشتن مردم 

چطوری این نظراتو در مورد بقیه اقشار ندارید .یه پول ویزیت دکتر بدید صد بار تف و لعنت میفرستید که کوفت ...

من میگم هر کسی در هر شغل و سمتی ک برای کارش زحمت میکشه فرقی نداره زمینه شغلیش چیه از ی پاکبان ساده گرفته تا اون بالاها...هر کی زحمت میکشه ب اندازه زحمتش نوش جونش

خب شما و امثال شما ک میرید استوری هاشون رو نگاه میکنید باعث میشید اینا ویو بگیرن...

والا تو اکسپلور گاهی اوقات اتفاقی میبینه ادم ولی خب آره پیشم میاد حرف شما که درست میگید 

من عاشق نی نی ام
چطوری این نظراتو در مورد بقیه اقشار ندارید .یه پول ویزیت دکتر بدید صد بار تف و لعنت میفرستید که کوفت ...

کی گفته من در مورد اقشار دیگه این نظر رو ندارم ؟ چطور انقدر راحت درمورد مردم قضاوت می کنید ؟!

والا تو اکسپلور گاهی اوقات اتفاقی میبینه ادم ولی خب آره پیشم میاد حرف شما که درست میگید 

اره ب نوعی احمق هارو معروف نکنیم اینا از جهل مردم برا رشدشون استفاده میکنن