خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
نمیدونم دوستان من شنیدم میگن سرنا امینی دیگه ممنوع التصویر شد راسته &nbs ...
ن نشدع
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
من ی دونه بلاگر بیخودم فالو نمیکنم... ولی بلاگرای خوبم داریم...من بوک بلاگرا رو خیلی دوس دارم کتاب های مفید معرفی میکنن...و بلاگرای طنز ک ب هرحال ی کاری برا خندوندن ما میکنن... بلاگرایی هم ک کلیپ های خوب و پر محتوی میسازن هم پای اون مسخره ها نذار
سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
هنرشون اینه که از حماقت مردم استفاده میکنن پیج یه نویسنده یا یه کسی که اموزش به درد بخوری میزاره هنر خاصی داره کلاغ پر نمیزنه ولی پیج یه بلاگر خونه دار که میاد اموزش چگونه پاک کردن زمین چگونه درست کردن سالاد میده که همه بلدن یا پیج یکی که فقط و فقط زرق و برق زندگیشو تو چشم مردم میکنه چندین هزار فالوور داره تا وقتی مردم هجوم میبرن سمت پیج این ادما اونا هم استفاده میکنن خب😀
اون بلاگرایی که هنر دارن و از مهارتشون پول در می یارن خدایی هرچی پول در می یارن حقشونه چون براش زحم ...
دقیقا