2777
2789
عنوان

هنر بلاگرا

249 بازدید | 35 پست

بچه ها این بلاگرای اینستا جز رقصیدن و الکی همدیگه رو سوپرایز کردن چه هنر دیگه ای دارن 🤔🤔

البته یادم رفت دابسمشم بلدن هااا 

بعد چه پولایی هم به جیب میزنن

من عاشق نی نی ام

مگه همه بلاگرا اینکارا رو میکنن😑

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

خب نگاشون نکنین😞این ک تایپیک زدن نداره... هر نگاه شما ی ویو براشون مخسوب میشه😐نگاه نکنید اگر دوست ندارید🙏

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نگاشون نکنین😞این ک تایپیک زدن نداره... هر نگاه شما ی ویو براشون مخسوب میشه😐نگاه نکنید اگر دوست ...

اره خب ولی خداییش جز این کار دیگه ای بلد نیستن

من عاشق نی نی ام

نمیدونم دوستان من  شنیدم میگن سرنا امینی دیگه ممنوع التصویر شد 

راسته

یا

دروغه

آخه خیلی دابسمش هاش قشنگ بود 

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂
نمیدونم دوستان من  شنیدم میگن سرنا امینی دیگه ممنوع التصویر شد  راسته     &nbs ...

ن نشدع

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خب نگاشون نکنین😞این ک تایپیک زدن نداره... هر نگاه شما ی ویو براشون مخسوب میشه😐نگاه نکنید اگر دوست ...

همین تاپیک های نی نی سایت هم اتفاقاً براشون تبلیغ محسوب می شه !

اونا دارن از جهل مردم به نفع خودشون استفاده می کنن

و همچنین از علاقه ی مردم به فضولی در زندگی خصوصی دیگران !

اره خب ولی خداییش جز این کار دیگه ای بلد نیستن

من ی دونه بلاگر بیخودم فالو نمیکنم... ولی بلاگرای خوبم داریم...من بوک بلاگرا رو خیلی دوس دارم کتاب های مفید معرفی میکنن...و بلاگرای طنز ک ب هرحال ی کاری برا خندوندن ما میکنن... بلاگرایی هم ک کلیپ های خوب و پر محتوی میسازن هم پای اون مسخره ها نذار

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

هنرشون اینه که از حماقت مردم استفاده میکنن پیج یه نویسنده یا یه کسی که اموزش به درد بخوری میزاره هنر خاصی داره کلاغ پر نمیزنه ولی پیج یه بلاگر خونه دار که میاد اموزش چگونه پاک کردن زمین چگونه درست کردن سالاد میده که همه بلدن یا پیج یکی که فقط و فقط زرق و برق زندگیشو تو چشم مردم میکنه چندین هزار فالوور داره تا وقتی مردم هجوم میبرن سمت پیج این ادما اونا هم استفاده میکنن خب😀

اون بلاگرایی که هنر دارن و از مهارتشون پول در می یارن خدایی هرچی پول در می یارن حقشونه چون براش زحم ...

دقیقا