2777
2789

من دخترم سه ماهه به دنیا اومده ، صبح ها همیشه کوفته ام 

از خواب پا میشم دوست دارم یه چیزی بخورم کلی انرژی بگیرم ولی معمولا به آب جوش با ساقه طلایی ختم میشه😂

تو بهترین حالت تخم مرغ پخته 😃

گاهی به همسرم میگم یک کیلو شیرینی میگیره دیگه همون شام و ناهار منه

شما تو میان وعده هاتون چی می خورین؟ یا خسته این و نمیتونین بخوابین چه طور جبران میکنین؟

( من دخترم رو تنها بزرگ میکنم و کمکی ندارم واسه همین وقتی خیلی بی خوابی میکشم سعی میکنم یه چی بخورم انرژی بگیرم ، کنارش دانشجو ام و یه کار پاره وقت هم دارم که وقتی واسه آشپزی نمیزاره)

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

قهوه بخورر

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هات چاکلت معمولا اگه کیکی چیزی هم باشه باهاش میخورم

چه عالی😋

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

عزیزم یه خدمتکار بگیر هم برای پرستاری از بچه هم شام یا ناهار و صبحونه براتون درست کنه خودتم دیگه راحتی

لطفا برام یدونه آیه الکرسی بخونید کارای مهاجرت ام‌  اوکی بشه بتونم برم به‌سرزمین‌رویاهام و به آرزوهام برسم🥲🥲🥲 کسی خوند بگه منم به نیت اش بخونم🙂

من نسکافه،چایی،هایپ😅

به‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن! #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م...!             من ت‍‌و ق‍‌ب‍‌ر:ل‍‌ن‍‌ت‍‌ی‍‌! ه‍‌ن‍‌دزف‍‌ری‍‌م‍‌و جا گ‍‌ذاش‍‌ت‍‌م‍‌♬:))                                  
ویتامین و آهن هر روز بخور  

خیلی سر قرص خوردن تنبلم از این به بعد بیشتر حواسم رو میزارم 👍👍