2777
2789
عنوان

بعد کلی کار چی می خورین خستگی تون در بره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 37 پست
دوستمون راست میگن بهتر از قهوه و چای حتمن مولتی ویتامین بخور با قرص اهن.پسته بخور جگر بخور خودتو تقو ...

حتما عالی👍👍

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
حتما نه شب تو رختخواب باش. خواب مهم ترین انرژی زاست. بادوم وگرد کن با خاک قند. هروقت چشمت افتاد بهش ...

خیلی هم عالی

شما میتونین بخوابین؟ من دخترم نهایتا دو ساعت بخوابه انقدر می خوابم پا میشم که خوابم بهم میریزه

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو باید بچه رو برنامه بدی.. و اینکه کلاس هات همه انلاینه؟ من فقط برام فایل میزارن نهایت در هفته ...

خیلی دلم می خواد یکم عادتش بدم ، متاسفانه حتی درس های عملیم هم آنلاینه بعد من کارشناسی ام این ترم ۲۴ واحد دارم

هر جور زور میزنم نهایتا از خوابم میزنم که یکم درس بخونم ولی یه عالمه عقبم 

من کارهای خونه رو میزارم پنجشنبه جمعه ، همسرم یکم بچه رو نگه میداره من به کارام میرسم 

برنج هم میزارم تو پلوپز خورشت از فریزر در میارم یعنی دیگه بیشتر از این هر کاری بکنم نمیرسم

خیلی دلم می خواد یکم عادتش بدم ، متاسفانه حتی درس های عملیم هم آنلاینه بعد من کارشناسی ام این ترم ۲۴ ...

تو غذا درست کردن به خودت سخت میگیری... 

منم کارشناسی ام ولی درس نمیخونم و این خیلی بده

وقتش دارم ولی سرم تو گوشیه.. 

همین ک کار خونه رو میزاری اخر هفته کلی روی هم جمع میشه

اما اگه هر شب 1 ساعت تمیز کنی اخر هفته ام راحت وقت داری درس بخونی 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

تو غذا درست کردن به خودت سخت میگیری...  منم کارشناسی ام ولی درس نمیخونم و این خیلی بده وقتش د ...

به نظرت چه کار کنم غذا درست کردن ساده تر بشه؟

خیلیییی کم انرژی ام واسه کار حتی ظرف ها رو شوهرم میشوره😬😬

منم واقعا حیفم میاد درس نمی خونم☹ دلم می خواد ها ولی میرم رو مبل به گوشه ای خیره میشم😂

به نظرت چه کار کنم غذا درست کردن ساده تر بشه؟ خیلیییی کم انرژی ام واسه کار حتی ظرف ها رو شوهرم میشو ...

مثلا قرمه سبزی میگم بهت

گوشت و سبزی و لوبیا و لیمو عمانی باهم بکن داخل دیگ 1 ساعت بعد برو سرش باز کن یک قاشق رب و ادویه بزن سرش 10 دقیقه بعد باز کن

فقط سبزی روزی میخری قشنگ سرخ کن که ابش گرفته بشه

برنجم ک داخل پلو پز میزاری

اگه درامدت بالای 3 تومن هست دو هفته ای یک بار یه نفر بیار برات مایع کتلت مایع ماکارانی مایع استامبولی و اینا درست کنه

یا برای مرغ درست کردن

مرغ یخ زده و پیاز دونیم شده با یه حبه سیر و روفن بزار داخل قابلمه تا بپزه ابش خشک شد سیر و پیاز بردار بزار سرخ بشه مرغت بلدم یکم رب بزن و ادویه

یه سیب زمینی‌هم خرد کن بزار داخل ماهینابه سرش هم نیمه باز بزار زیرشم کم تا خودش اروم اروم بپزه هر 5 دقیفه برو بهم بزن

بعدم با مرغ هات قاطی کن

برای قیمه هم مثل قورمه سبزی داخل زودپز بزار

غذا های دمی هم ک مایع از قبل اماده کن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

مثلا قرمه سبزی میگم بهت گوشت و سبزی و لوبیا و لیمو عمانی باهم بکن داخل دیگ 1 ساعت بعد برو سرش باز ک ...

چقدر خوب باید بگردم باز هم از این غذاهای راحت رو لیست کنم دستت درد نکنه

فعلا که با یه حقوق خیلی کم دو ساله دارم کار میکنم اونم چون دستیار استادم آخر هر ترم پولم رو میدن یا آخر هر سال 

چقدر خوب باید بگردم باز هم از این غذاهای راحت رو لیست کنم دستت درد نکنه فعلا که با یه حقوق خیلی کم ...

خوبه بازم میشه برات یه سابقه و تجربه

همه غذاها همین جوری درست میشن شما خیلی برای خودت بزرگش میکنی 

اگه خواستی بگو من بازم بهت بگم