2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6111 بازدید | 143 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تخمک آزاد شده بود که اقدام کردین؟ یا گفتن مثلا امشب آزاد میشه و اقدام کردین؟

ب من گفت کی ازاد میشه و من اقدام کردم 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
چون عربا برا خطاب قرار دادن از مذکر استفاده میکنن ولی به طور کلی فرزند منظورشه😐😐

قرآنه     به عربا چکار دارید چی میگن    

شما هم قرار بود حدیث می آوردید  اما نیاوردید 

با اینها میشه ثابت کرد  که بنین منظور پسره    و دختر بنات    و اولاد فرزندان 

« وَ يَجْعَلُونَ للّه‏ِِ الْبَناتِ سُبْحانَهُ وَ لَهُمْ ما يَشْتَهُونَ »

ترجمه :

57. و قرار مى‏دهند از براى خداوند دخترانى خداوند منزه و مبراست از اتخاذ بنات و از براى خود قرار مى‏دهند آنكه دوست مى‏دارند و مى‏خواهند كه بنين [پسران] باشند.

تفسير :

[ به اعتقاد كافران، ملائكه دختران خدايند ]

اين آيه شريفه هم يكى از كفريات مشركين را بيان مى‏فرمايد كه ملائكه را دختران خدا مى‏دانند كه در آيات بسيار به اين مطلب اشاره دارد مثل «أَفَأَصْفاكُمْ رَبُّكُمْ بِالْبَنِينَ وَ اتَّخَذَ مِنَ الْمَلائِكَةِ إِناثاً»[1] و قوله تعالى «فَاسْتَفْتِهِمْ أَ لِرَبِّكَ الْبَناتُ وَ لَهُمُ الْبَنُونَ * أَمْ خَلَقْنَا الْمَلائِكَةَ إِناثاً وَ هُمْ شاهِدُونَ * أَلا إِنَّهُمْ مِنْ إِفْكِهِمْ لَيَقُولُونَ * وَلَدَ اللّه‏ُ وَ إِنَّهُمْ لَكاذِبُونَ * أَصْطَفَى الْبَناتِ عَلَى الْبَنِينَ»[2] و قوله تعالى: «أَمِ اتَّخَذَ مِمّا يَخْلُقُ بَناتٍ وَ أَصْفاكُمْ بِالْبَنِينَ»[3].

«وَ يَجْعَلُونَ للّه‏ِِ الْبَناتِ»مستلزم اين است كه العياذ باللّه‏ خدا را جسم بدانند و اولاد داشته باشد آن هم دختر، آن هم چند مليون به عدد ملائكه، و نمى‏دانم اين‏ها مى‏گويند خدا زاييد

قرآنه     به عربا چکار دارید چی میگن     شما هم قرار بود حدیث می آوردید  ...

سرچ بزن پر حدیث هس که دختر رحمته، منظورم دستور زبان عرباست اونا وقتی میخوان کلی حرف بزنن ضمیر مذکر به کار میبرن، اوکی شما تفسیر کنین دختر تاوان گناهانه استغفار کنین خدا با دختر مجازاتتون نکنه بحثی ندارم دیگه

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
12هفته عزیزم

۱۲هفته روکامل کرده بودین یا تازه رفته بودین تو۱۲؟اخه من مثل شما ۱۷اذر پریودشدم ۲دی پاک شدم ۲۴بهمن رفتم سونو قلب گفت ۶هفته و۵روزته برا۲۸انتی داده بهم 

ولی من میدونم خدا میگه من به هرکی بخوام رحم کنم دختر میدم به گناهکاری که استغفار نکرده دختر نمیده خی ...

این حرف هاچیه تبلیغ میکنید جدا از جنسیت از خدا فرزند صالح بخایید به نظرم هیچ فرقی بین شون نیست فقط خدا بعدش اون بابای مفنگی معتاد که ۵تا دختر داره یعنی خیلی پاکه حتی دختراشو به مواد میفروشه فقط صالح بودن فرزند چون هر دوشون میرن سر خونه زندگی شون   جدا ازاینکه پسر بیشتر به درد پدرمادرمیخوره الان بابام یکساله مریضه گوشه خونه افتاده مادخترا میریم درحدسر زدن ولی داداشام واقعا بهش کمک میکنن میگن بابامونه خودمون جمعش میکنیم حوصله ی غرغرهای داماد جماعت نداریم این یک واقعیت

این حرف هاچیه تبلیغ میکنید جدا از جنسیت از خدا فرزند صالح بخایید به نظرم هیچ فرقی بین شون نیست فقط خ ...

یعنی خدا به معتادا پسر نمیده؟ من در جواب اون خانمی اینا رو گفتم که میگه استغفار کن تا پسر دار بشین یزیدم پسر داشت استغفار کرده بود؟ کلا بریزین دور این حرفای چرت رو پسر بیشتر به درد میخوره دختر بیشتر به درد میخوره چیه دیگه به درد خوردن برمیگرده به وجدان آدما حالا شما به درد پدر و مادرتون نمیخورین دلیل نمیشه بقیه دخترا هم به درد نخورن من خیلیا دیدم پسرا هرکدوم از یه ور دررفته پدر و مادر رو دست دخترشون بوده اینا بریگرده به وجدان و شرف آدما نه جنسیت، در ضمن من مجردم نه پسر دارم نه دختر دارم بیطرفانه حرف میزنم

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰