2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6111 بازدید | 143 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کدوم حرف    منظورت استفاره جهت پسردار شدن ؟    تازه برای اون کاربر گذاشتم   ...

خب چه ربطی به استغفار داره این آیه؟ تو تفسیر همین آیه میگه خدا به هرکی بخواد دختر هدیه میده، هدیه رو به گناهکار استغفار نکرده نمیدن، حرف شما یعنی دختر تاوان گناهانه خیلی زشته در مورد جنس خودمون ایطوری بگیم

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
خب چه ربطی به استغفار داره این آیه؟ تو تفسیر همین آیه میگه خدا به هرکی بخواد دختر هدیه میده، هدیه رو ...

این آیه منظورم 

استغفار در پسر شدن فرزند نقش دارد، چنانچه در قرآن ذکر شده است:

﴿ اسْتَغْفِرُوا رَبَّکُمْ إِنَّهُ کانَ غَفَّاراً یُرْسِلِ السَّماءَ عَلَیْکُمْ مِدْراراً وَ یُمْدِدْکُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنِینَ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ جَنَّاتٍ وَ یَجْعَلْ لَکُمْ أَنْهاراً﴾ (سوره نوح، آیات 10 تا 12)

پس [به آنان] گفتم:از پروردگارتان آمرزش بخواهید که او همواره بسیار آمرزنده است.تا بر شما از آسمان باران پی در پی و با برکت فرستد، و شما را با اموال و فرزندان فراوان کمک کند و باغ های سرسبز و نهرهای جاری در اختیارتان قرار دهد.

خداوند فرموده است «اولاد» یا «بنات»، بلکه فرمودند:«بنین» که به معنای فرزندان پسر است

این آیه   استغفار جهت پسردار شدن استغفار در پسر شدن فرزند نقش دارد، چنانچه در قرآن ذکر شده است ...

چون عربا برا خطاب قرار دادن از مذکر استفاده میکنن ولی به طور کلی فرزند منظورشه😐😐

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
همش الکیه ،، یکسال رژیم گرفتیم تخمک گذاری اقدام کردیم شوهرم ازمایش داد خودم هروز سونو میدادم ، کلی د ...

تخمکگذاری علایمش دو سه روز طول میکشه ، کدوم روزش اقدام کردین؟