2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 6113 بازدید | 143 پست
این حرف هاچیه تبلیغ میکنید جدا از جنسیت از خدا فرزند صالح بخایید به نظرم هیچ فرقی بین شون نیست فقط خ ...

بعدم اون برداشته یه آیه قرآن آورده که اصلا صریحا همچین حرفی نزده تو دستور زبا عربا وقتی میخوان کلی حرف بزنن صمیر مذکر به کار میبرن میگه اگه میخواین فرزند دار بشین استغفار کنین نگفته فرزند پسر، ولی تو خیلی از احادیث گفته در مزیت دختر دار شدن برو سرچ کن بخون اگه قبول داری احادیث رو

تو رو سننه قربونت برم که من عقایدم چیه🥰
این حرف هاچیه تبلیغ میکنید جدا از جنسیت از خدا فرزند صالح بخایید به نظرم هیچ فرقی بین شون نیست فقط خ ...

بعدم خوبه آدم یه ذره غیرت رو جنسیت خودش داشته باشه آدم سیب زمینی که نیس به جنسیتت توهین کنن وایسی نگاشون کنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم منظورم فرزند صالح بود ولی خب چیزی که باچشمم دیدم گفتم به نظرمنم فرقی بین شون نیست همه چیز دست خداست راضیم به رضای خدا  فقط فرزند صالح وعاقبت بخیر .پسرهم مفنگی ومعتادهست دختر هم فاسد هست هیچکدام دلیل برتری بر یکدیگر نیست فقط صالح

منم منظورم فرزند صالح بود ولی خب چیزی که باچشمم دیدم گفتم به نظرمنم فرقی بین شون نیست همه چیز دست خد ...

منم حرفم همینه جنسیت زدگی خوب نیس متاسفانه اینجا هنوز دوران قاجاره همش دنبال پسرن