2777
2789
عنوان

چه غلطا!!!!😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1835 بازدید | 70 پست
نه خب من به مادرشوهرم اینا میگم ولی دیگ سلامم نمیده

همچین بچه‌هایی فکر میکنن چون برای خانواده هاشون عزیزن باید بقیه هم نازشونو بکشن.شما اصلا به روی خودت نیار که همچین کاری کرده و باهاش متقابلا سرد برخورد کن که بفهمه شما قرار نیست باب میل اون رفتار کنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همچین بچه‌هایی فکر میکنن چون برای خانواده هاشون عزیزن باید بقیه هم نازشونو بکشن.شما اصلا به روی خودت ...

اره بابا خیلی لوس و پررو و پرتوقعه.فکرمیکرد حواسم نیست زل زده بود بهم منم نگاش کردم یه پشت چشم نازک کردم و رومو اونور کردم😂😂اخ دلم خنک شد مث قورباغه بهم زل میزنه

اونوخت بیچاره خواهرشوهرمن۳۰سالشه انگاربچس انقدمهربونوسادس

فرق داره ادم با ادم...این بچه خیلی بیشتر از سنش و حتی مادرش میفهمه.نمیدونم شایدم مادرشوهرم بهش گفته اینطوری رفتار کنه

اره بابا خیلی لوس و پررو و پرتوقعه.فکرمیکرد حواسم نیست زل زده بود بهم منم نگاش کردم یه پشت چشم نازک ...

حرسشو درنیار دیگه اینجوری بزرگ شه ازت کینه میگیرع🤣

فقط حدشو بهش یاد آوری کن که یهو هول برش نداره فکر کنه مجبوری باهاش خیلی خوب باشی.اینجور بچها بخاطر رفتار خانواده حد خودشونو بلد نیستن

2790
2778
2791
2779
2792