2777
2789
عنوان

چه غلطا!!!!😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 70 پست
خب نخواسته سلام کنه سلام کردنم زوریه؟! اگر خواست ازدواج کنه میگم که کلا نه عروسیش میرم نه خونش میرم ...

نه خب زوری نیست.نه عزیزم من همچین چیزی نمیگم خواهر شوهر با خواهرشوهر فرق داره خواهرشوهر من فک میکنه برادرشو دزدیدم😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدا حفظتون کنه.واقعا بیشتر اینجور رفتارای بچها تقصیر مامان باباهاست☹️

😐👍دقیقااااا 

😂من مادر دوم تمام بچهای فامیلم البته اونایی که ازم کوچیکترن😂💔همشون یه عکس نوزادی با من دارن حکم مادر دارم از بس باهاشون بازی میکرد و 😐👍درس یادشون میدادم

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد
نه خب زوری نیست.نه عزیزم من همچین چیزی نمیگم خواهر شوهر با خواهرشوهر فرق داره خواهرشوهر من فک میکنه ...

سلام کردن زوری نیست،ولی حکم ادبه که آدم به بزرگترش سلام بده.حق داری ازش دلخور باشی.

سلام کردن زوری نیست،ولی حکم ادبه که آدم به بزرگترش سلام بده.حق داری ازش دلخور باشی.

بخدا حتی واسم مهم نیست.یکم حوصلم سررفته بود گفتم راجبش تاپیک بزنم.من کلا ادمیم که به خیلی از چیزای بی ارزش اهمیت نمیدم مثل همین سلام نکردن یه دختربچه بی ادب😉من سلام میکنم و ادبمو نشون میدم

من19عزیزم

چقد زود ازدواج کردی😅

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏