2777
2789
عنوان

چه غلطا!!!!😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 70 پست
ولی منم دهه هشتادیم اما با زن داداشم خوبم. درکل بچهای جدیدتر نازکش بیشتر دارن،پررو تر میشن

والا 

منم دهه هشتادیم 😂💔اصن من اینقدررر آروم بودم البته شیطون بودم ولی مثلا باز یمیکردم بعدش وستیلو جمع میکرد

الانیا بدترن اصن دیگه .....

نزد انسان ها انسانیت تقدس دارد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیچاره بچه!! خداروشکر که برادرم ازدواج نمیکنه البته من نه کلاس هفتمم که نتونم از پس خودم بربیام و ن ...

خب راست میگه دیگه بچه کلاس هفتمی چیکار این داره کی‌چی کار می‌کنه باید حدشو بدونه و واقعا هم در حدی نیست 

شما اصلا تاپیکو خوندی گلم؟اوکی شما واسه داداشت زن نگیر 😂😐ایشالل همچین خواهر شوهرایی نصیب کسی نشه.ج ...

خب نخواسته سلام کنه سلام کردنم زوریه؟!

اگر خواست ازدواج کنه میگم که کلا نه عروسیش میرم نه خونش میرم نه میذارم اون و زنش بیان خونم

ارتباط نداشتن خیلی بهتره

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
ولی منم دهه هشتادیم اما با زن داداشم خوبم. درکل بچهای جدیدتر نازکش بیشتر دارن،پررو تر میشن

😮😮😳😳😜😜😜😝😝😝😅😅😅😅😅

دوستای گلم میشه برای سلامتی پسرام و مامانم با دلای پاک و مهربونتون دعا کنید.منم برای تک‌تکتون دعا میکنم  
والا  منم دهه هشتادیم 😂💔اصن من اینقدررر آروم بودم البته شیطون بودم ولی مثلا باز یمیکردم بعدش ...

منم که تو این هواها نبودم و نیست کلا بلد نیستم حرص درارم خیلی آدم بی بخاری ام🤦🏻‍♀️

چقد خوب که زورت بهش میرسه 🤣

😂😎💔خب نوه بزرگ

😐۱۶ تا نوه ایم یا بیشتر حتی تازگیا به دنیا اومدن😂

بعد ببین من از طرف دخترا بزرگترین دخترم(یعنی دختر داییم ازم بزرگتره اما خب شهرمون نیستنو و تهران زندگی میکنن برا همین حسابش نمیکنن😂💔)برای همین من بزرگم از طرف دخترا با ۱۶ سال سن

بعد اون پسر یکی از خاله هامه  کوچیکه ۷ سالشه اصن یه چروییه حرفای بی ادبانه میزنه منم بدم میاد تا بهش بگم بشین نکن همینکارو میکنه 

جالبه خالم اصن نمیگه این حرفارو نزن😑💔

خب راست میگه دیگه بچه کلاس هفتمی چیکار این داره کی‌چی کار می‌کنه باید حدشو بدونه و واقعا هم در حدی ن ...

هیچوقت به زن برادرم اجازه نمیدم در موردم حرفی بزنه 

اگر برادرم ازدواج کرد حتی عروسیشو نمیرم خوبه آدم این تاپیکا رو میبینه حداقل عروسا رو هم میشناسه 

نه فقط خواهرشوهرا

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

اسی چند سالتونه 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
منم که تو این هواها نبودم و نیست کلا بلد نیستم حرص درارم خیلی آدم بی بخاری ام🤦🏻‍♀️

نه من بخارم بالاس😂💔ولی اصن بی ادب و لوس بزرگ نشدم💔😒با اینکه کوچیک ترین عضو خانوادمو و.. ولی 😂💔🌵

ازدستش ناراحت نشو دخترمنم هفتمیه.خیلی دوست داره تومناسبتاشرکت کنه یامهمونی بره.اون طرزفکرش باشمافرق ...

اخه عزیزم من که ضمانت ندادم همیشه با ما باشه.هم من و هم شوهرم دوس داشتیم تولد دونفره بگیریم.و لباس منم مناسب نبود و اگه اون لباسو تو تن من میدید کلا ابرو و شرف منو پیش همه فامیل به باد میداد 😂😂اخه بدعادته عزیزم یه مدت عادت کرده بود همه جا دنبال ما راه میوفتاد میومد

😂😎💔خب نوه بزرگ 😐۱۶ تا نوه ایم یا بیشتر حتی تازگیا به دنیا اومدن😂 بعد ببین من از طرف دخترا بزر ...

خدا حفظتون کنه.واقعا بیشتر اینجور رفتارای بچها تقصیر مامان باباهاست☹️

2790
2778
2791
2779
2792