2777
2789
عنوان

بعدبارداری...

114 بازدید | 18 پست

از بعد بارداری سوم زانوهام دیگ بدرد نمیخورن خیلی خیلی درد میکنن مخصوصا تو بالارفتن از پله چیکار کنم کلسیم ک بخورم معدم درد میگیره قرصشو میگم

یعنی با خوردن قرص کلسیم خوب میشم؟؟؟😢

تازه 21 سالمه نمیخوام شکسته بشم خداااااااااااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭

یعنی خوب میشم؟؟؟کمرمم ضعیف شده موقع راه رفتن یا وایسادن درد میگیره 

استخونام حس میکنم ضعیف شدن چون زود درد میگیرن با کوچیک ترین فشار یا ضربه ...

5 سال و چند ماهه ک دارم شیر خودمو میدم حس میکنم استخونام دیگ بدرد نمیخورن😣😣هنوزم 2 سال دیگ باید شیر بدم😣شیر خشک گرفتم نمیخوره شیشه هم نمیگیره موقع گشنگی هم ک بدمش باز نمیگیره 😭😭😭

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤

باید از روز اول می‌دادی ،الان دیگه بازی در میاره

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

کلا تاپیک هات سرکاریه؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا تاپیک هات سرکاریه؟

ن بابا من از سال 96 عضوم اولین باره تاپیک شوخی زدم 

اون کاربری اولم رو از دست دادم تو گوشی قبلیم بود ک گوشیم سوخت

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
باید از روز اول می‌دادی ،الان دیگه بازی در میاره

اره

چه کردی با خودت

خیلی استخونام تیر میکشن خیلی مخصوصا بعد این اخرین بارداری

مررررتب باید شیر و ماست بخوری.بادام بخوری...چه میدونم ببین چی کلسیم داره

اره لبنیات ک نمیشه ولی ان شاالله ک خوب بشم😢😢گناه دارم بخدا

چرا نمیشه؟

واسه بچه حساسیت میاره

ن بابا من از سال 96 عضوم اولین باره تاپیک شوخی زدم  اون کاربری اولم رو از دست دادم تو گوشی ...

خدا نی نی هاتو حفظ کنه گلم برات به خودت برس ببین چه کلسیم داره زیاد بخور برا بچه هاتم اگه میتونی کمکی بگیر یه کم بتونی بیشتر استراحت کنی

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
خدا نی نی هاتو حفظ کنه گلم برات به خودت برس ببین چه کلسیم داره زیاد بخور برا بچه هاتم اگه میتونی کمک ...

اوکی ممنونم گلم😍😍😘😘

واسه بچه حساسیت میاره

بیخیال بابا.من بچم چهل روزشه.هرروز دارم شیر و ماست میخورم.بالاخره این کلسیم از ذخایر بدن ما داره میره باید جایگزین داشته باشه...نهایت یه لیوان رازیانه دم کرده هم میخورم که نفخ نکنه

سنجد کامل با هسته، پودر شده هر روز داخل ۱ لیوان شیر بریز بخور

و کشک هم روزی ۲ قاشق بخور

ویتامین دی هر روز بخور

+ مولتی ویتامین دیلی روزی ۱ عدد

+ ورزش روزانه

+ دوری از سردیجات و خوردن گرمیجات به ویژه خرما