2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دهن بچه ی یکساله؟؟؟؟

شوخی میکنم  من جات بودم خیلی ناراحت میشدم ولی خب نمیشه کاری کرد فقط میتونی یه جوری که انگار داری شوخی میکنی به جاریت بگی اره ببین دخترت رژامو پکوند😁

فدای سرش.خودت میگی بچه

اره خیلی خیلی خجالت کشیدم ولی خداروشکر مهربون بود😥

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
در اصل اون اشتباه بچه ی خودمو  من مبهم پرسیدم نگفتم بچم وسایل جاریمو خراب کرد

ازدست تو😀😀

ن گلم بابچه بدبرخورد نکن ازش حمایت کن بغلش کن یادش بده و جبران خسارت برای طرفت کن ک بابچت دشمن نشن

یا تلافی نکنن

بچه عقلش نمیکشه ک هنوز بسنی نرسیده خوبو بدو درستو غلطو ازهم تشخیص بده انتظاز نداشته باش مثل بزرگا بفهمع درک کنه رفتار کنه 

ازاین ببعد هرجا رفتی ی چشمت ب بچت باشه بحال خودش رهاش نکن

من یسری همه وسایل رنگ موهامو جمع کرده بودم منتظر بودم شوهرم بیاد دنبالم برم خونم خونه مامانم منتظر بودم یلحظه فقط رفتم پیش زنداداشم 

یهویی بچه زنداداشم ک ۳ سالشه اومد گف سمیرا شامپوتو ریخته 

سمیرا یسالو نیمشه

این دوتاباهم وسایلامو ریخته بودن شامپو رنگ هم ک بنفش بود باهم کلااا تخلیه کرده بودن رو فرش

حالا میگف سمیرا ریخته😂😂😂

چشمت روز بد نبینه اون شامپو خییییلی گرونه مخصوص دکلرس

کلا چپ کرده بودن تا من اومدم فراررکردن غیبشون زد منم ناراحت فقط داد میزدم مگه شما فضولین عاخه بشما چه😀😀😀

مامان طفلکیم فرشش خراب شده بود رنگ ابی گرفته بود ی لکن اورن حالا هرچی میشورن کف میکنه مگه کف میرف اونهمه شامپو ریخته بودن ی شامپو کامل سالم 

انقد شستن طفلکیا اخرش خسته شدن فرششم رنگی شده بود 

این ی مورده ازخرابکاریاشون بگم هنگ میکنی ی بلاهایی سر بقیه اوردن ک نگو

خداحفظشون کنه😀😀😀

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

ازدست تو😀😀 ن گلم بابچه بدبرخورد نکن ازش حمایت کن بغلش کن یادش بده و جبران خسارت برای طرفت کن ک با ...

وای چقدر بد😢

من بودم سکته میکردم بیچاره مامانت راستی شامپو رنگ چند میخری؟؟

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
وای چقدر بد😢 من بودم سکته میکردم بیچاره مامانت راستی شامپو رنگ چند میخری؟؟

الان شده ۱۵۰ تا۲۰۰ تومن 

اونموقع ارزون بود تواوج ارزونی ۷۰ خریدم 

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

الان شده ۱۵۰ تا۲۰۰ تومن  اونموقع ارزون بود تواوج ارزونی ۷۰ خریدم

عه نمیدونستم اینقدر گرونه

رو موهای تیره تاثیری داره؟؟یا فقط رو بلوند؟؟

عه نمیدونستم اینقدر گرونه رو موهای تیره تاثیری داره؟؟یا فقط رو بلوند؟؟

ن فقط رو موهای دکلره شده ضد زردی هست زردی مورو میگیره

ضد نارنجی هم هست برای پایه های پایینتره 

ن فقط رو موهای دکلره شده ضد زردی هست زردی مورو میگیره ضد نارنجی هم هست برای پایه های پایینتره 

اها ممنون گلم