2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی سقط نبود ؟ میتونم از این ماه دوباره اقدام کنم ؟

با علایمی که میگی بعیده سقط بوده باشه

احتمالا همون دیواره‌ی رحمت بوده

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
ببین من سقط دوماهه داشتم خب اول ترشح خاکستری و قهوه ای اومد بعدش تیکه  کوچیک مثل جگر اومد. آخر ...

واسه من دقیقا شبیه شما مثل گوشت بود ولی تیر میکشید تخمدون و رحمم انگار میله فرو میکردن تو رحمم زیر دلم درد پریودی داشتم

تخمدان و رحمم تیر میکشید زیر دلم مثل پریودی درد میکرد

همیشه این در ارو موقع پریودی داری یا فرق داشت دردش؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹
واسه من دقیقا شبیه شما مثل گوشت بود ولی تیر میکشید تخمدون و رحمم انگار میله فرو میکردن تو رحمم زیر د ...

والا نمیدونم عزیزم تیکه های بزرگ و ضخیم بودن یعنی؟ دردش مثل دلپیچه خیلی شدید بود برا من.. درد تخمدان هم داشتم. ولی خب من تو پریود هم گاهی درد اینجوری دارم

همیشه این در ارو موقع پریودی داری یا فرق داشت دردش؟ 

موقع پریودی خب درد زیر دل داشتم سردرد ولی یه قسمت از پهلوم این سری تیر میکشید حتی این وسطا که پری نشدم دو روز لکه بینی قهوه ای داشتم در حد ۳ یا ۴ تا لکه بعد این داستان که به دکتر گفتم گفت احتمالا خون لانه گزینی بوده حالت هام کلا این ماه اخر عوض شده بود انگار وزنه به سینه هام وصل کرده بودن اشتهام عجیب زیاد شده بود به بوی غذا ها و خیلی معذرت میخوام بوی عرق خیلی حساس شده بودم 

نمیدونم والا ایشالله که سقط نبوده میخوام این ماه دوباره اقدام کنم 

بعد گلم آمپولی که دکتر بهت داده بود اگر باردار بآشی بچه رو جاشو محکم میکنه .آدم باردار نباشه پریود میشه.. حالا هم من مطمئن نیستم که باردار بوده باشی چون همه چیزت منفی میشد حتی آزمایش خون 1شده... حالا غصه نخور این ماه استراحت کن ماه بعد اقدام کن

والا نمیدونم عزیزم تیکه های بزرگ و ضخیم بودن یعنی؟ دردش مثل دلپیچه خیلی شدید بود برا من.. درد تخمدان ...

نه شبیه گوشت بود خیلی معذرت میخوام مثل همون جیگر که گفتی دقیقا بعد دو روز که این اومد رد شد پری شدم با درد خیلی شدید