2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 51 پست
موقع پریودی خب درد زیر دل داشتم سردرد ولی یه قسمت از پهلوم این سری تیر میکشید حتی این وسطا که پری نش ...

منم این ماه 1هفته قبل از پریودی لک قهوه ای دیدم  موقعم که شد پریود نشدم اقدام هم نبودم کلا 1بار رابطه داشتم اونم 35روز قبل بوده  منم دمنوش خوردم چند روز فقط معدم درد گرفت قطعشون که کردم پریود شدم 2روز بعدش ولی من اینجور نشدم فقط همون تیکه کوچیک که گفتم اندازه ناخن مثل پوست ولی رنگ گوشت که دیواره رحم بوده..  من سر پسرم لک لانه گزینی دیده بودم دقیقا مثل اینسری ولی خب من الان اصلا اقدام نبودم اون رابطه هم معذرت مبخام اصلا داخل ریخته نشد انقدر زود ارضا شد به دخول نرسید پس دلیل نمیشه همیشه اون لک لانه گزینی باشه حالا هم خدا بزرگه حتی اگه سقط هم داشتی این ماه استراحت کن من کلا زعفرون قطع مبکنه پریودم رو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم این ماه 1هفته قبل از پریودی لک قهوه ای دیدم  موقعم که شد پریود نشدم اقدام هم نبودم کلا 1بار ...

خدا بزرگه مرسی از راهنمایی ها و تجربه هات که گفتی

خدا پسر نازتو حفظ کنه برات برای منم دعا کن ❤🌹

خدا بزرگه مرسی از راهنمایی ها و تجربه هات که گفتی  خدا پسر نازتو حفظ کنه برات برای منم دعا کن ...

ممنون عزیزم. انشالله که خدا بزودی بهت یک گل پسر و یک گل دختر خوشکل و ناز بده گلم اصلا غصه نخور 

موقع پریودی خب درد زیر دل داشتم سردرد ولی یه قسمت از پهلوم این سری تیر میکشید حتی این وسطا که پری نش ...

چی بگم عزیزم ان شاء الله خیره 

ان شاء الله خدا اولاد سالم و صالح بهت بده ❤️🥰

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹
فدای محبتت مرسی همچنین گلم 

قربونت گلم 🥰

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹