2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سونو واژینال نوشت مشکلی نداشتم اول گفت شاید عفونت داری ولی بعد سونو دیدم مشکلی ندارم 

سونو واژینالم که دادی پس خیالت راحت اصلا بچه نبوده

میگم بهت سقط لخته لخته‌های بزرگ خونه با درد زیاد

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
تو رو خدا کمکم کنین من ۱۸ سالمه ۸ ماهه عروسی کردم بنظرتون بچه دار بشم یا هنوز زوده؟؟😥😥جاریمم ۱۹ سا ...

نه بابا چه عجله ای داری اول ببین با شوهرت به تفاهم میرسید زندگیتون بیوفته رو روال یه کم دور دور کنید هنوز جوونید 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

ببین من سقط دوماهه داشتم خب اول ترشح خاکستری و قهوه ای اومد بعدش تیکه  کوچیک مثل جگر اومد. آخر سر هم که 1چیز بزرگ اندازه کل کف دست شکل جگر ولی انگار شکل ماهی بود اومد .حتی تو پدم 1چیزی مثل پوست درحد 2سه سانت اومد که احتمال کیسه بوده.دیگه بعدش لخته بود پریود بودم دیگه... 

حماقت کردم حماااقت دارم دق میکنم 😭

تو باردار نبودی 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹
تو رو خدا کمکم کنین من ۱۸ سالمه ۸ ماهه عروسی کردم بنظرتون بچه دار بشم یا هنوز زوده؟؟😥😥جاریمم ۱۹ سا ...

حتما برو دکتر چکاپ کامل مینویسه ۳ ماه هم قرص فولیک اسید میده اگه شرایطشو داری اقدام کن هرجی بگذره بدتره

پ چرا لخته گوشت اومد؟ یعنی باردار نبودم؟؟؟ 

عزیزم به احتمال خیلی زیاد باردار نبودی آخه معمولا لخته گوشت نباید ماه اول باشه 

خیلی درد داشتی؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم 🧡عضو گروه نارنجی🧡وزن اولیه 94.5 🧡 وزن فعلی ۸۷🧡هدف اول 85💚هدف دوم 80💚هدف سوم 75💚 هدف نهایی70 ان شاء الله💚خدا جونم توکلم فقط به خودته ❤️خدایا صد هزاران بار شکرت❤️🌹