2777
2789
عنوان

دستمال کف زمین چند وقت یک بار؟؟؟

430 بازدید | 45 پست

شما روزی چند بار کف زیمنو پاک میکنید مثلا اشپزخونه یا پذیرایی رو

من خواهر شوهرم روزی ۴_۵ بار

مادرشوهرم روزی یکس دو بار

منم ک تازه عروسی کردیم روزی ی بار گاها دو روز یک بار چون کسی خونمون نیست خودمون دوتاییم بنظرم کافیه و تمیزه

اما اونا همه اش میگن تو کثیفی تو فلانی مگ ادم بیکاره عین کوزت صبح الطلوع تا شب نصف شب بشوره بسابه؟؟؟

شما از کدوم دسته این

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر موقع احساس کنم گردو خاک و کثیفی داره 

چه خبره روزی چند بار 

اونقد کار بیرون و خونه و بچه داری دارم که دستمال سرامیک اونم روزی چند بار اضافیه برام 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کامل فرش و موکته

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
کامل فرش و موکت پهنه جارو میکنیم هر وقت نیاز باشه بچه کوچیک نداریم دیگه هممون بزرگیم زیاد کثیف نمیش ...

والا منم اما اونقد بهم طعنه زدن کلافه شدم شوهرمم دیگ فک‌میکنه حق با اوناس کلا باید بشوری بسابی

من تو هفته دوبار آشپزخونه ی بار حال چخبره حتما جیش میکنن تو خونشون ک انقدر میسابن

روانین بابا اینا رو دیدم فکر میکردم عیب از منه ک اینقد حساس نیستم ولی دیگ شورشو در اوردن مادر شوهرم هر روززز کل قالیا رو جمع میکنه دستمال میکشه زیرشو بعد جارو برقی اخه مگ روانی مگ عقب مونده ای بیکاری...

من هفته ای یبار😁 البته بیشتر خونه قالی هست ولی اشپزخونه طبخ دارم ک کلا بی فرشه اونم همون هفته ای یب ...

سلام 

مطبخ خوبه واسه خونه ؟ چیکار کنیم معمولا اونجا 

میخاییم خونه بسازیم نمی‌دونم مطبخ هم درست کنیم یا نه 

اهل رب درست کردن و ترشی انداختن و سبزی سرخ کردن و ایناهم نیستم که خارج از آشپزخونه کارم بیاد 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40