2777
2789
عنوان

دستمال کف زمین چند وقت یک بار؟؟؟

121 بازدید | 9 پست

شما روزی چند بار کف زیمنو پاک میکنید مثلا اشپزخونه یا پذیرایی رو

من خواهر شوهرم روزی ۴_۵ بار

مادرشوهرم روزی یکس دو بار

منم ک تازه عروسی کردیم روزی ی بار گاها دو روز یک بار چون کسی خونمون نیست خودمون دوتاییم بنظرم کافیه و تمیزه

اما اونا همه اش میگن تو کثیفی تو فلانی مگ ادم بیکاره عین کوزت صبح الطلوع تا شب نصف شب بشوره بسابه؟؟؟

شما از کدوم دسته این

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آشپزخونه اگه فرش نداشته باشه بنظرم هرروز یه طی کشیده بشه خوبه

ولی پذیرایی و نشیمن و اینا چهه خبره پنج شیش بار!!! هفته ای یکی دو بار کافی نیست؟  

با هم مهربون باشیم و سعی کنیم خاطره های خوب از خودمون برای بقیه به جا بذاریم. عمرمون اونقدا طولانی نیست :))

😐😐😐😐هفته یک بار 

مگه جنگ هست که اقد زود کثیف میکنید

ای روشنی نور✨ای روشنی بخش نور🌿ای آفریننده ی نور✨ای گرداننده ی نور🌿ای به اندازه ساز نور✨ای روشنی هر نور🌿ای روشنایی پیش از هر نور✨ ای روشنایی پس از هر نور🌿ای روشنایی بر فراز هر نور✨ ای نوری که مثل تو نوری نیست🌿 جز استاتر کسی ریپ نزنه خصوصا در مسائلی که نظر من با شما فرق داره-من فقط نظرم با تو فرق داره دشمنت که نیستم پس احترام خودت رو نگه دار 💛💜💜BTS💜💜 BTS and ARMY forever 😍🥺 تهیونگ نی نی سایت می باشم 😃😃 مخالف سرسخت نژاد پرستی و طرفدار برابریِ جنسیتی 😎🌿✨

موکته کل خونه م 

قبل بچه هفته ای دوبار جارو میکردم مهمون که تداشتم ریخت و پاشی ام نداشتم الان با بچه روزی یکی دوبار دارم جارو میکنم

اونا وسواس دارن برن دکتر دارو باید مصرف کنن

شما کاملا نرمالی خیلی هم تمیزی 

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185