2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

304 بازدید | 31 پست

سلام مامانا ببخشید امروز واکسن ۱۸ ماهگی پسرمو زدم ساعت ۱۱ صبح الان نه بی قراری و درد داره نه تب به نظرتون ممکنه دردش بگیره بعدا؟

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید کودوم ماه دوتاواکسن میزنن؟

۶ ماهگی و ۱۸ ماهگی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بله عصر احتمالا تبش شذوع بشه

با تب مشکلی ندارم بی قراری و درد رو ممکنه پیدا کنه بعدا الان راحت داره راه میره ممکنه پاش درد بگیره؟

بستگی داره خوب زده باشه واکسنا زیاد نگران نباش چون بزرگه  دردش کمتره

خدارو شکر اینقدر میگفتن ۱۸ ماهگی سخته تعجب کردم این حالش خوبه

نه اگه دردش بگیره وتب کنه روال طبیعیه واکسنه عزیزم نهایت بیست وچهارساعت سخته

مرسی مهربان که اومدی راهنمایی کردی هیچکس نیومد غیر شما 

دوتا بچه بد واکسن بزرگ کردم خیلی حرص بی مورد خوردم که طبیعی بوده ...تب کرد قطره به موقع بده نگرانم ن ...

مرسی عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه برات

سلام عزیزم  تو تاپیک حاجت روایی با زیارت عاشورا به روش جناب حق شناس گفتی نامزد کردی با این نذر ...

سلام نه من زیارت عاشورا نخوندم نماز جعفر طیار خوندم