2777
2789
عنوان

واکسن ۱۸ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 31 پست
من عشقمو میخوام دیگه نمیدونم چیکار کنم تازه برگشته گفته دارم ازدواج میکنم و توهین کرد بهم   &nb ...

بسپار به خدا قسمت هم باشین بهم میرسین ان شاالله برات خیر پیش بیاد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درسته ولی وقتی کسی دیگه زندگیش باشه چه میشه کرد    ؟

چی بگم بسپار به خدا سعی کن فراموشش کنی تنها راه به نظرم همینه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
  وایییی نه نمیشه    

میگی ولی بعد چند وقت اگر حتی فراموش نکنی اگر هیچ ارتباطی باهاش نداشته هیچی بهش سرد میشی حتی اگر فراموش نکنی ضرب المثل میگه از دل برود هر آنکه از دیده برفت

سلام گلم شما ی بار داخل تاپیک پارسال گفتی حوزه درس می‌خونی میخاستم بدونم شرایطش چجوره آزمون و مصاحبه هم دادی شما یا نه؟؟ منم قم هستم شما کدوم حوزه رفتی اسمش بی زحمت میشه لطف کنی بگی 🌷

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙
سلام گلم شما ی بار داخل تاپیک پارسال گفتی حوزه درس می‌خونی میخاستم بدونم شرایطش چجوره آزمون و مصاحبه ...

سلام عزیزم من حوزه آمنه میرم ولی خب من تهران بودم وقتی رفتم حوزه اونجا مصاحبه و آزمون داشت بعدا انتقالی گرفتم قم اینجا هم احتمال زیاد داره ولی باز باید بپرسید خودتون اگر خواستی شماره حوزه رو بدم خودت زنگ بزن فردا لپرس

سلام عزیزم من حوزه آمنه میرم ولی خب من تهران بودم وقتی رفتم حوزه اونجا مصاحبه و آزمون داشت بعدا انتق ...

اسم حوزه قم آمنه هستش عزیزم؟ آخه من ی مشکلی دارم ک مدرک تحصیلیم ایران نیستش بخاطر اون نمیدونم قبولم کنن یا نه قبلا ی کشور دیگه بودیم اونجا گرفتم سیکل و دیپلممو.آزمون و مضاحبشم حتما سخته میترسم 😄😄😄😄

💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💙
اسم حوزه قم آمنه هستش عزیزم؟ آخه من ی مشکلی دارم ک مدرک تحصیلیم ایران نیستش بخاطر اون نمیدونم قبولم ...

اره عزیزم

نه بابا اصلا سخت نيست بیشتر به چیزای دیگه نگاه میکنن تا آزمون چون خودم خیلی سوالات رو نمیدونستم و اشتباه جواب دادم😁

حوزه جامعه الزهرا که میدونم یه حوزه جدا برای طلبه های خارجی داره ولی بعید میدونم به مدرکت گیر بدن حالا باز خواستی شماره حوزه رو بدم تا ساعت یک هستن فردا زنگ بزن خودت حرف بزن باهاشون

باشه گلم بده فدات مچکرم🥰

میخوای درخواست بدم تو خصوصی برات بفرستم شماره حوزه رو اینجا نذارم

ی سوال دیگه ببخشید عزیزم ثبت نامش کی ها هستش کلن؟

اتفاقا الان ها دیگه آگهی جذب طلبه رو میزنن و قبول میکنن