2777
2789
عنوان

اونایی ک عید عروسیشونه بیان لطفا

296 بازدید | 31 پست

من ۳ فروردین عروسیمه ولی همش استرس دارم دلشوره دارم خیلی به مامانم وابستم فکرشو میکنم ک دیگه از خونمون میرم و از مامانم جدا میشم گریم میگیره.به نظرتون عادت میکنم برم خونه خودم.هنوز وسایلمو نچیدم ولی میرم تو خونم دوس دارم زود بیام خونه خودمون خیلی حس بدی دارم چند روزه😭😭😭😭

من عید سالگردمه

بیام یا نیام؟🤣😂

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

😑😐

من شکست‌💫 نخورده ام..                                    فقط وهزار روش پیدا کرده 👐🤍.                            که درست عمل نمی کنند 🗝️.                                                                                                               با اب دهن سگ دریا نجس نمیشه (زور نزن) همون تلاشی که برا تخریب من میکنی برا پیشرفتت کن. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزتولدمن عروسیته جیگر مبارکت باشه...نترس اینقدمیری مامانتو میبینی

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

نگران نباش وقتی بری خونه خودت دیگه دلت نمیخواد یه شب هم خونه مامانت اینا بخوابی بعدم میتونی ببینیشون که هی

من الان چند ساله تنها زندگی میکنم حتی یه هفته هم که همو میبینیم سخته

یه سوال شخصی طور ؟ خرج عروسی چقدره حدودا؟

از یه جا شنیدم ورودی باغ ۱۲۰ میلیون و خیلی تعجب کردم 😁

خونه ت از خونه مامانت دوره ؟  من انقد ب خونه خودم عادت دارم نمیتونم بیشتر از دو روز خونه مامان ...

نه نزدیکم تو یه شهریم ولی خیلی وابستشم بابا ندارم به مامانم وابستم عجیب

سالگرد ازدواج؟

اره

سومین

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️
نگران نباش وقتی بری خونه خودت دیگه دلت نمیخواد یه شب هم خونه مامانت اینا بخوابی بعدم میتونی ببینیشون ...

ما شهرستانیم اینجا هم سرده تا اردیبهشت باغ نگرفتیم تالار ورودیش ۴ تومنه دیجی هم داره سفره عقدم داره با خودشه همش عزیزم

نه نزدیکم تو یه شهریم ولی خیلی وابستشم بابا ندارم به مامانم وابستم عجیب

خب خداروشکر تو ی شهر هستید و میتونی راحت مامانت رو ببینی . خدا رحمت کنه پدرت رو 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
2790
2778
2791
2779
2792