2777
2789
عنوان

آشپزی

107 بازدید | 13 پست

خانما میخوام مرغ روبرای کباب طعم دار کنم..

یکساعت میزارم بازعفران. 

بعدش فلفل ونمک وپیاز وفلفل دلمه بزنم بزارم تویخچال تاچندساعت..

خوبه همینطوری؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر نمک وفلفل بزنم تاحالا درست نکردم

حداقل یه ساعت. ولی اگ براشب میخای درست کنی خوشمزه تر میشه یه ذره هم روغن بریز ک خوب چرب بشه البته من چون پوست نرغ رو میکنم روغن میزنم اگ پوست داره نیاز نیست

خوش اومدی ب زندگی... زندگیِ مامان

ببین من اینجوری درست میکنم که هم نرم میشه هم خوشمزه( البته از نظر بقیه نه خودم 😑) 

برای یه مرغ کامل توی یه کاسه بزرگ اول یه قاشق پر نمک و یک سوم قاشق فلفل و نصف قاشق آویشن و نصف قاشق زیره و نصف قاشق تخم گشنیز میریزم و سه قاشق آبلیمو اضافه میکنم بعدم یه قاشق غذاخوری پر مایونز میزنم 

اگه مهمون باشه زعفرون میریزم و اگه نباشه زردچوبه فقط میزنم 

بعدم پیاز‌ خلالی و فلفل دلمه خلالی رو میریزم و قاطی میکنم و بعدم مرغارو میریزم میذارم سه چهار ساعت حداقل مزه دار بشه 

مایونز میزنم چون گوشتو نرم می‌کنه 

آبلیمو هم بخاطر مزه میزنم ولی چون خود آبلیمو باعث میشه گوشت سفت بشه مجبور میشم مایونز بزنم که سفتی مرغ از بین بره و نرم بشه 

موفق باشید و نوش جان

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

ببین من اینجوری درست میکنم که هم نرم میشه هم خوشمزه( البته از نظر بقیه نه خودم 😑)  برای یه ...

گشنیز وزیر اصلا ندارم عزیزم..

ممنونم که اینقدر قشنگ توضیح دادی

گشنیز وزیر اصلا ندارم عزیزم.. ممنونم که اینقدر قشنگ توضیح دادی

خواهش میکنم 

همون آویشن هم کفایت می‌کنه 

اگه جوز هندی یا میخک هم داری خیلی کم بزن 

اون تخم گشنیز و زیره هم می‌زنیم برای اینکه بوی مرغ بره و عطر بهتری بگیره شما میتونی ادویه های دیگه هم بزنی بهش 

فقط نصف قاشق بزن برای این حجم از مرغی که گفتی چون نصف قاشق غذاخوری اندازه این مرغه برای هر ادویه ای 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز