مامانا من بچم دستشویی نمیره پی پی کنه میترسه هر کاری کنم بازم میگه نمیام بهش گفتم اگه تو شلوارت ایندفعه پی پی کنی میدونم چیکارت کنم دو روزه خودشو نگه میداره از غذا افتاده از دیروز عصر تا الان چیزی نخورده صبح رفتیم بیرون راه رفتیم از داروخونه هم شیاف خریدم هم پودر دادمشگفت مامان دلم درد میکنه گفتم تا پی پی نکنی خوب نمیشی با همون درد با شکم خالی خوابش برد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
چرا طفلكو تهديد ميكني هنوز براش زوده ربطي به سنش نداره
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
پس کی خوب میشه اطرافم تعجب میکنن این هنوز پی پی شو نمیره دستشویی اگه بیخیال باشم معلوم نیست چ ...
به اطرافيانت چه واقعا
هر بچه فرق داره طفلكو اذيتش نكن يكم كتاب بخون راجب به مراحل بچه ها
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍