2777
2789
عنوان

بچم😢

420 بازدید | 38 پست

مامانا من بچم دستشویی نمیره پی پی کنه میترسه هر کاری کنم بازم میگه نمیام بهش گفتم اگه تو شلوارت ایندفعه پی پی کنی میدونم چیکارت کنم دو روزه خودشو نگه میداره از غذا افتاده از دیروز عصر تا الان چیزی نخورده صبح رفتیم بیرون راه رفتیم از داروخونه هم شیاف خریدم هم پودر دادمشگفت مامان دلم درد میکنه گفتم تا پی پی نکنی خوب نمیشی با همون درد با شکم خالی خوابش برد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالشه؟

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

چرا طفلكو تهديد ميكني هنوز براش زوده ربطي به سنش نداره 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
اذیت ؟؟؟  چرا مگه مریضم ؟؟  برای خودش میگم خوب شیه بشینه

تهدید کردن بچه کار درستی نیستی

خیلی از بچه ها از مدفوعشون میترسن نمیتونن توی دستشویی یا قصری کاری کنن

حالا کلا از پی پی کردن میترسه 

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی
چرا طفلكو تهديد ميكني هنوز براش زوده ربطي به سنش نداره 

پس کی خوب میشه اطرافم تعجب میکنن این هنوز پی پی شو نمیره دستشویی 

اگه بیخیال باشم معلوم نیست چندسالگی خوب شه 

پس کی خوب میشه اطرافم تعجب میکنن این هنوز پی پی شو نمیره دستشویی  اگه بیخیال باشم معلوم نیست چ ...

به اطرافيانت چه واقعا 

هر بچه فرق داره طفلكو اذيتش نكن يكم كتاب بخون راجب به مراحل بچه ها 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍