2789
عنوان

سردی شوهر

619 بازدید | 18 پست

خانوما من تو عقدم هر دعوایی که میشه منو جلو خانوادم کوچیک میکنه به مامانم میگه تقصیر دخترته دیشب اومد دنبالم حرفی نمیزد بعد به من گفت میخواستم لغو کنم منم گفتم منو ببر خونه استراحت کن بعد ازم قیافه گرف حرف نزد اومدم خونه مامانم زنگ زد اونم گفت بقیه نامزدا هفته یه بار نامزدشو میبینن منم هر روز میبینمش بعد میگه نمیتونم زنگ بزنم درحالیکه یه بار زنگ میزنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چه مشکلی  اخه این چیزا رو باید با زبون چرب و نرم حل کنی عزیز 

بیشتر حواست بهش باشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

سلام دوست گلم 

ریشه یابی کنین مشکلات رو دو نفری باهم منطقی صحبت کنین ب نتیجه برسین این همه دعوا اول زندگی ک نمیشه ازدواج یه تعهد مشترک هستش ببینید مشکل زندگیتون کجاست واقعا نزارید خراب بشه 

اونلیی که  دوره اشنایی و نامزدیه شیرین بوده از زندگیشون و ازدواجشون راضی نیستن شما که تازه نامزدی اینجوریه

بنظرم روی ازدواجت باهاش بیشتر فک کن

گاهی دلم هیچ چیز نمیخواهد جز گپ ریز ریز با مادرم هی من حرف بزنم، هی او چای تازه دم بریزد، هی چای ام سرد بشود هی دلم گرم 🫀 آنجا که چای ات سرد میشود و دلت گرم "خانه مادر" است💕
سلام دوست گلم  ریشه یابی کنین مشکلات رو دو نفری باهم منطقی صحبت کنین ب نتیجه برسین این همه دعو ...

مشکل اینجاس درونگراس فقط ساکته منم میگم حرف بزن بعد دعوارو شروع میکنه نمیتونه خودشو کنترل کنه

کاش ب همین راحتی بود چطور انقدر راحت میگین تمومش کن، مگه تو ایران زندگی نمیکنی و از شرایط زندگی مطل ...

منم میخوام‌تموم کنم

😔😔😔از کسی ک دیوونه وار عاشقشم میخوام دل بکنم

دعا کنید زندگیمون خوب شه😔
مشکل اینجاس درونگراس فقط ساکته منم میگم حرف بزن بعد دعوارو شروع میکنه نمیتونه خودشو کنترل کنه

اوه اوه درونگرا سخته 

اون بالا نوشتی من تو عقدم اگه عقد کردی حتما یه مشاور خوب زبده پیدا کن باهم برین پیشش طی چند جلسه مشکلاتتون برطرف میشه 

اما اگه نامزد هستی بیشتر به انتخابت فکر کن 

من نامزدیم تازه بهم خورده یک و ماه و نیمه با خوده پسره مشکل نداشتم اما با خانوادش خیلی خیلی در عذاب بودم 

دروغ چرا الان ک بهم خورده افسرده م شدیدا

چی بگم انگار سنگه

باید بشینی در ارامش بدون قضاوت کردنش شروع کنی به حرف زدن 

اول از شخصیتش از خوبیهاش تعریف کن ...

چند تا خوبی مهربونی که خوشحالت کرده باداوری کن با لبخند و ذوق 

بعد بگو دلم میخواد بدونم تو ازم چه انتظاراتی داری 

هر چی گفت چه بد چه خوب بدون پرخاش بدون عکس العمل بدنی و زبانی فقط با لبخند نگاه کن سر تکون بده 

اخرش حرفاش تموم شد 

سعی کن ارومش کنی بگی منم سعی خودمو میکنم تو خوشحال بشی ...اگه اینطور دلت میخواد من سعی خودمو میکنم 

دنبال مقصر و جنگ نباش 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1