eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 عنوان امپول 164 بازدید | 18 پست سلام دوستان کیا با امپول و قرص لتروزول باردار شدن؟ 1400/12/19 | 11:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6420 من دو دوره مصرف کردم باردارنشدم دوره ی سوم طبیعی باردارشدم پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 من دو دوره مصرف کردم باردارنشدم دوره ی سوم طبیعی باردارشدم شما بعد از چند دوره اقدام باردار شدی
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6420 شما بعد از چند دوره اقدام باردار شدی بعد یک سال اقدام باردارشدم دو ساله ازدواج کردم پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 بعد یک سال اقدام باردارشدم دو ساله ازدواج کردم منم یکساله اقدام کردم مشکلی ندارم شوهرمم همینطور فقط یک پولیپ دارم دکتر گفته باعث ناباروری نمیشه الان قرص لتروزول و امپول بهم داده
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6420 منم یکساله اقدام کردم مشکلی ندارم شوهرمم همینطور فقط یک پولیپ دارم دکتر گفته باعث ناباروری نمیشه الا ... عکس رنگی انداختی؟ ببین من بعد عکس رنگی باردارشدم .بگو برات عکس رنگی بنویسه دکترت پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 عکس رنگی انداختی؟ ببین من بعد عکس رنگی باردارشدم .بگو برات عکس رنگی بنویسه دکترت نه نگرفتم بهش گفتم گفتا فعلا دارو بخور تا بعدا شما عکس رنگیت مشکلی داشت
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6420 منم یکساله اقدام کردم مشکلی ندارم شوهرمم همینطور فقط یک پولیپ دارم دکتر گفته باعث ناباروری نمیشه الا ... اینم بگم ک قرص لتروزول باعث کیست میشه من با مصرفش کیست ریز زدم پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 اینم بگم ک قرص لتروزول باعث کیست میشه من با مصرفش کیست ریز زدم نمیدونم والا چیکار کنم خیلی بده بلاتکلیفی😅
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6420 نه نگرفتم بهش گفتم گفتا فعلا دارو بخور تا بعدا شما عکس رنگیت مشکلی داشت نه خداروشکر لوله ها باز و سالم بود. اگ خدایی نکرده لوله ها بسته باشن با مایعی ک تزریق میکنن لوله ها باز میشن و این ی کمکی هس برای زود باردارشدن پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 نه خداروشکر لوله ها باز و سالم بود. اگ خدایی نکرده لوله ها بسته باشن با مایعی ک تزریق میکنن لوله ها ... الان شما بارداری
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6420 نمیدونم والا چیکار کنم خیلی بده بلاتکلیفی😅 سعی کن فقط یدوره استفاده کنی .خیلیا بودن باهمون بار اول نتیجه گرفتن خیلیا بودن با ۵ بار مصرف کردن نتیجه نگرفتن انشاالله که شما از همون دسته ی اول باشی پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6420 الان شما بارداری بله عزیزم رفتم تو ۵ ماه پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
eles مدیر استارتر عضویت: 1400/08/23 تعداد پست: 1877 سعی کن فقط یدوره استفاده کنی .خیلیا بودن باهمون بار اول نتیجه گرفتن خیلیا بودن با ۵ بار مصرف کردن نت ... ممنونم عزیزم دعا کن واسم ❤❤
banoo_online عضویت: 1400/10/03 تعداد پست: 6420 ممنونم عزیزم دعا کن واسم ❤❤ انشاالله که خدا دامنتو سبز کنه❤️ پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️