2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما بعد از چند دوره اقدام باردار شدی

بعد یک سال اقدام باردارشدم دو ساله ازدواج کردم

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
بعد یک سال اقدام باردارشدم دو ساله ازدواج کردم

منم یکساله اقدام کردم مشکلی ندارم شوهرمم همینطور فقط یک پولیپ دارم دکتر گفته باعث ناباروری نمیشه الان قرص لتروزول و امپول بهم داده

منم یکساله اقدام کردم مشکلی ندارم شوهرمم همینطور فقط یک پولیپ دارم دکتر گفته باعث ناباروری نمیشه الا ...

عکس رنگی انداختی؟ ببین من بعد عکس رنگی باردارشدم .بگو برات عکس رنگی بنویسه دکترت

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
عکس رنگی انداختی؟ ببین من بعد عکس رنگی باردارشدم .بگو برات عکس رنگی بنویسه دکترت

نه نگرفتم بهش گفتم گفتا فعلا دارو بخور تا بعدا شما عکس رنگیت مشکلی داشت

منم یکساله اقدام کردم مشکلی ندارم شوهرمم همینطور فقط یک پولیپ دارم دکتر گفته باعث ناباروری نمیشه الا ...

اینم بگم ک قرص لتروزول باعث کیست میشه من با مصرفش کیست ریز زدم

نه نگرفتم بهش گفتم گفتا فعلا دارو بخور تا بعدا شما عکس رنگیت مشکلی داشت

نه خداروشکر لوله ها باز و سالم بود. اگ خدایی نکرده لوله ها بسته باشن با مایعی ک تزریق میکنن لوله ها باز میشن و این ی کمکی هس برای زود باردارشدن

نمیدونم والا چیکار کنم خیلی بده بلاتکلیفی😅

سعی کن فقط یدوره استفاده کنی .خیلیا بودن باهمون بار اول نتیجه گرفتن خیلیا بودن با ۵ بار مصرف کردن نتیجه نگرفتن انشاالله که شما از همون دسته ی اول باشی