۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2688 عنوان خانومایی که اسنپ چت دارن 250 بازدید | 18 پست چجوری که اصلا برام ف یلتر نمیاره لود نمیکنهبا اینکه هم بروزرسانی کردم و هم ف یلتر شکن روشن هست ولی ف یلتر ها رو لود نمیکنهچند تا ف یلتر هم ذخیره کرده بودم اونا هم نیس.فقط چند تا ف یلتر مسخره باز میکنه به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم 1400/12/19 | 09:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2688 میشه راهنماییم کنيد چجوری باهاش کار کنم؟؟؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
pofpofi عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 751 بافیلتر شکن ی دور برو توش میدونستی قیمت قلب سالم پنج میلیارد تومنه..؟ اگه کسی مجانی سپرد دستت قدرشو بدون
niloo0_0 عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1737 اسم فیلترت چیه؟ میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃 پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2688 بافیلتر شکن ی دور برو توش ف یلتر شکن روشن هست صدبار م رفتم لود نمیکنه به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2688 واسه من اصلا نصب نمیشه😐 میگه کد اشتباس کسی بلده؟ باید ف یلتر شکن روشن کنی بری به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2688 اسم فیلترت چیه؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2688 اسم فیلترت چیه؟ اینجوری میکنع باز نمیکنهشما میتونید ف یلتر ها رو ذخیره کنید؟؟؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
آتیش،پاره عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 2072 باید ف یلتر شکن روشن کنی بری با چن نوع فیلر شکن امتحان کردم نمیشه
niloo0_0 عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1737 اینجوری میکنع باز نمیکنه شما میتونید ف یلتر ها رو ذخیره کنید؟؟؟ نه ذخیره نمیکنم ولی فیل تر هایی که زیاد باهاشون عکس گرفتم جزو پیشنهادیهامه رو صفحه اصلی اولین فیل تر میشه میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃 پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2688 نه ذخیره نمیکنم ولی فیل تر هایی که زیاد باهاشون عکس گرفتم جزو پیشنهادیهامه رو صفحه اصلی اولین فیل تر ... ببخشید چجوری؟؟؟الان من میرم قسمت جست وجو اصن ف یلتر باز نمیکنه از کدوم ف یلتر شکن استفاده میکنید؟؟ به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
niloo0_0 عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 1737 ببخشید چجوری؟؟؟ الان من میرم قسمت جست وجو اصن ف یلتر باز نمیکنه از کدوم ف یلتر شکن استفاده م ... VPN میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃 پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
۸۰_mahi مدیر استارتر عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 2688 ف لیر شکن خرگوش سرچ کنم تو گوگلفی لتر شکن خرگوش به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم