2777
2789
عنوان

خانومایی که اسنپ چت دارن

250 بازدید | 18 پست

چجوری که اصلا برام ف یلتر نمیاره لود نمیکنه

با اینکه هم بروزرسانی کردم و هم ف یلتر شکن روشن هست 

ولی ف یلتر ها رو لود نمیکنه

چند تا ف یلتر هم ذخیره کرده بودم اونا هم نیس.فقط چند تا ف یلتر مسخره باز میکنه

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

میشه راهنماییم کنيد 

چجوری باهاش کار کنم؟؟؟

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم فیلترت چیه؟

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
بافیلتر شکن ی دور برو توش

ف   یلتر شکن روشن هست صدبار م رفتم لود نمیکنه

واسه من اصلا نصب نمیشه😐 میگه کد اشتباس کسی بلده؟

باید ف یلتر شکن روشن کنی بری

اسم فیلترت چیه؟

اینجوری میکنع 

باز نمیکنه

شما میتونید ف یلتر ها رو ذخیره کنید؟؟؟

اینجوری میکنع  باز نمیکنه شما میتونید ف یلتر ها رو ذخیره کنید؟؟؟

نه ذخیره نمیکنم ولی فیل تر هایی که زیاد باهاشون عکس گرفتم جزو پیشنهادیهامه رو صفحه اصلی اولین فیل تر میشه

میشه ی صلوات مهمونم میکنی تا به حاجتم برسم🙃    پیاز داغ میبینی تا پیشش وایسادی میگه سرخ نمیشم دو دیقه ولش میکنی میری ی پیام جواب بدی میای میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم 😐
نه ذخیره نمیکنم ولی فیل تر هایی که زیاد باهاشون عکس گرفتم جزو پیشنهادیهامه رو صفحه اصلی اولین فیل تر ...

ببخشید چجوری؟؟؟

الان من میرم قسمت جست وجو اصن ف یلتر باز نمیکنه 

از کدوم ف یلتر شکن استفاده میکنید؟؟

ببخشید چجوری؟؟؟ الان من میرم قسمت جست وجو اصن ف یلتر باز نمیکنه  از کدوم ف یلتر شکن استفاده م ...

VPN

ف لیر شکن خرگوش

سرچ کنم تو گوگل

فی لتر شکن خرگوش