2777
2789

یه کاری هست به اسم نامه به فرشته درون، اینجوریه که به فرشته درون اون شخص نامه مینویسی و درخواست هاتو ازش ازش مینویسی و میزاری کنار تا یه مدتی تکرار میکنی و یجورایی جوابدهی هم داره، خلاصه من ازینا چند وقت پیشا برای دوست پسرم نوشته بودم، اسم طرف هم توش بود طبعا، همشم ازین چیزا بود که توجه بیشتری کنه محبت بیشتری کنه رابطه ررو فلان کنه،، بعد نامه هارو تا زده بودم تو جیب یکی از میقام بود که کسی نبینه،.. حالا دیشب باید یه مبلغی رو برای بابام کارت به کارت میکردم، متاسفانه وقتی داشتم میرفتم بیرون کارته جا موند تو خونه، بدبختی دقیقا تپ همون کیفی که این نامه های کوفتی توش بودن، خلاصه بابام زنگ زد که چرا نریختی پوله رو گفتم کارته تو خونس و فردا خود کارتو ببر، دیگه بابام ول نکرد الا و لللله که الان پیدا میکنم از تو وسیله هات داداشت ببره کارت به کارت کنه.. هرررچی گفتم که ول کنه ، آخر رفت کارتو پیدا کرد.. وقتی قضیه کارت حل شد یه بیست دقیقه بعد زنگ زد گفت الان با دوستتی؟ قشنگ معلوم بود نشسته فکر کرده بعد زنگ زده، گفتم ازه فلان جاییم داریم خرید میکنیم چرا؟ شروع کرد چرتو پرت گویی که اره اگه با یه پسری آشنا شدید اسم و اسم و اسم مامان باباشو بپرسید یوقت نامرد نباشه و همچین چرتو پرتای بی ربطی گفت یهو این وسط، همشم با حالت خنده، منم فهمیدم  دیده نامه هارو و هی گفتم باشه باشه قطع کردم، رفتم خونه دیدم بله زیپی که نامه ها توش بود بازه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ اصلا هضم نمیکنم این قضیه رو ابروم رفتتتت، کلی چرتو پرت نوشته بودم تو نامهه، اسم فامیل کیسم کامل بود حالا میره آمار در میاره، نمیخواستم فعلا علنی شه، اصلا خیلی خجالتم میشه که خونده نامه هارو ، احتمالا بازم حرفشو بزنه بیشتر خجالتم بده… پدر من چکار داری تو وسیله های منو بگردی اخه اه

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  

ابرو خوبه خدا حفظ کنه ،بعدشم خیلی بابای باحالی داری خدا حفظش کنه واستون 😍😂 برخوردس جالب بود واسم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا فرشته ها نصف قضیه را حل کردند خانوادت را درجریان گذاشتند انشااله بقیشم درست میشه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
ابرو خوبه خدا حفظ کنه ،بعدشم خیلی بابای باحالی داری خدا حفظش کنه واستون 😍😂 برخوردس جالب بود واسم

سلامت باشید خدا پدر شمارم حفظ کنه، وای دارم از خجالت میمیرم یادم میاد میخوام سرمو بزنم تو دیواررررررررررررررر

زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق  
😍چه بابای خوبی داری اگه بابای من بفهمه از وسط نصفم میکنه با ساطور

اون یجورایی از دهن یکی دیگه شنیده بود اسم دوست پسرمو به رومم اورده بود ؛ یه مدت هییییی خجالتم میداد، دیگه قضیه یادش رفت و تموم شد ،باز دیشب   انقدم چرتو پرت تو نامه ها بود ینی میخوام سرمو بزنم تو دیوااااااااااااارررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر

خب دیگه خیالت راحت میشه اینجوری بشین با پدرت صحبت کن و بگو پسره اینجوریه و فلان ....

وای اصلا دارم از خجالت میمیرم دعا دعا میکنم به روم نیاره، انقد چرتو پرت نوشته بودم تو نامه ها، محبت کنه نمیدونم ابراز علاقه کنه، وایییییی چرا خوندی پدر من چراااااااااااااااا

😂😂😂😂😂 بیگدار به آب زدی دیگه نکن این کارارو خب

اصلا واسه خیلی وقت پیش بودن شاید پنج ماه، یادم نبود حتی که تو کیفمن، ینی انقد چرتو پرت نوشته بودم که حدد نداره