2777
2789
عنوان

هنوز به شوهرم نگفتم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 56 پست
باورت میشه این چند ماه که من منتظرم به خدا نزدیک شدم قبلش فکر میکردم هر موقع اراده کنم باردار میشم ا ...

دقیقا منم اولش همین فکرو میکردم

شوهرم اولا میخواست من گرررریه میکردم که نمیخوام باشه برای بعد

الان گریه میکردم برای داشتنش

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم تنبلی خفیف دارم اما پری منظمه راستی آزمایش ذخیره تخمدان ندادی؟ 

چرا دادم قبلا خوب بود عددش یادم نیس ولی خوب بود

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
دقیقا منم تنبلی خفیف دارم اما پری منظمه راستی آزمایش ذخیره تخمدان ندادی؟ 

باید بسپاریم به خدا و دعا کنیم

من که همش به خدا میگفتم مگه نگفتی صدام کنی جواب میدم پس جواب بده دیگه

دقیقا منم اولش همین فکرو میکردم شوهرم اولا میخواست من گرررریه میکردم که نمیخوام باشه برای بعد الان ...

ببین ازت میخوام هم منو دعا کنی که دخترم خیلی تنهاست الان که بارداری برام دعا کن خدا یه خواهر سالم و صالح به دخترم بده 

باید بسپاریم به خدا و دعا کنیم من که همش به خدا میگفتم مگه نگفتی صدام کنی جواب میدم پس جواب بده دیگ ...

من میگم خدایا منو ببخش به خاطر گناهانی که از سر غرور و نادونی و یا ترس انجام دادم به خدا میگم منو ببخش بابت گناهایی که باعث عدم اجابت دعام شده  خواهشا تو هم برای من دعا کن

ببین ازت میخوام هم منو دعا کنی که دخترم خیلی تنهاست الان که بارداری برام دعا کن خدا یه خواهر سالم و ...

حتما عزیزم حتما

من دو روز مونده به موعدم گفتم تا بی بی مثبت ببینم زیارت عاشورا بخونم

اما الان میخوام ادامه بدم ان شاالله تا زایمان

حتتتتتتما دعات میکنم موقع خوندنش

عزیزم توام بخون اگه تونستی

من میگم خدایا منو ببخش به خاطر گناهانی که از سر غرور و نادونی و یا ترس انجام دادم به خدا میگم منو بب ...

حتما اگر لایق باشم عزیزم❤️

حتما عزیزم حتما من دو روز مونده به موعدم گفتم تا بی بی مثبت ببینم زیارت عاشورا بخونم اما الان میخو ...

به جز من خیلیا تو این سایت چشم انتظارن دعا کن براشون یه کاربر امروز خوندم سه ساله منتظره خیلی دلم سوخت دعا کن دامنش سبز بشه تو فروردین

به جز من خیلیا تو این سایت چشم انتظارن دعا کن براشون یه کاربر امروز خوندم سه ساله منتظره خیلی دلم سو ...

حتما به نیت همه میخونم

بگو

باعشه💔

گفتی بالاخره؟ چجوری؟ 

میخواستم تولد حضرت علی اکبر بریم شاه عبدالعظیم جایی که حلقه دستم کرد بهش بی بی نشون بدم

اما دیشب دلم طاقت نیاورد دیشب ساعت دو و نیم شب گفتم😅

گفت میدونستم به دلم افتاده بود هر روزم که از اداره میومدم خونه به خودم میگفتم امروز دیگه بهم میگه ولی نمیگفتی دلم میخواست بزنمت😅😅

میخواستم تولد حضرت علی اکبر بریم شاه عبدالعظیم جایی که حلقه دستم کرد بهش بی بی نشون بدم اما دیشب دل ...

آخی الهی😁

منم سالگرد عقدمون نزدیک بود و تاریخش امسال خیلی باحال بود 22/11/00...بعد من 10روز قبلش فهمیدم باردارم و خودم یواشکی رفتم آزمایش دادم و مطمئن شدم. کلی با خودم کلنجار رفتم که تا اونموقع صبر کنم و سوپرایزش کنم... ولی طاقت نیاوردم و 5روز زودتر ساعت 1شب یه برنامه چیدم و بهش گفتم😁