2777
2789
عنوان

هنوز به شوهرم نگفتم باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 56 پست

چه جالب عموما مردا از خونه تکونی متنفرن برا شما اصرار داره شمارو بکار خونه تکونی وادار کنه🤣😂🤣بنظر من یه نقاشی بکش بچه گونه بده یه بچه بکشه طبیعی بشه سه تا آدمک دوتا بزرگ یه کوچیک و تو با دستی که عادت به نوشتن نداره دستت و ناشیانه مینویسه بنویس سلام بابا من اومدم بعد اینو کادو کن با یه لنگه جوراب بچه یا کفش بچه بزار تو جعبه و درشو ببیند ببر محل کارش بده یکی ببره بگه این بسته برا شماست بعد یواشکی ازش فیلم بگیر جوری که نبینتت

مثل دریا باش کسایی که دوستت دارن رو بهشون آرامش بده و هرکی از تو خوشش نمیاد رو تو خودت غرق کن 🌊🌊🌊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم بهت تبریک میگم چند ماهه اقدام بودی؟ 

ممنون عزیزم هشت ماه اقدام بودم

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
چه جالب عموما مردا از خونه تکونی متنفرن برا شما اصرار داره شمارو بکار خونه تکونی وادار کنه🤣😂🤣بنظر ...

نه این خیییلی کاریه😅😅

منم ازش زیاد سواستفاده کردم حالا داره تلافی میکنه😅😅😅

فکر خوبیهههه😍😍😍

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
ببین فردا شب سر میز شام بهش بگو به نظرم😀

اوووووم خوبه اگه قبلش بچه رو نکشه😅😅

امروز که گفت بیا سر مبل بگیر جابجا کن گفتم من دستم درد میکنه😅😅

قبلا با هم حرف زدیم گفتی اگه این ماه باردار باشم به خاطر نماز و ذکر استغفاره یادته؟ 

اره عزیزم ماه قبل ماه رجب بود واقعا از خدا خواستم گناهامو ببخشه بعدش یه جا خوندم نوشته بود باید روح اماده بشه برای پذیرش بچه

خوب پس بگو کمر درد چیزی داری و نگه فلان چیزو بلند کنی کلا دو لا دولا راه برو😄😃

فعلا که میگم دستم درد میکنه که چیز سنگین نده دستم😅😅

اره عزیزم ماه قبل ماه رجب بود واقعا از خدا خواستم گناهامو ببخشه بعدش یه جا خوندم نوشته بود باید روح ...

باورت میشه این چند ماه که من منتظرم به خدا نزدیک شدم قبلش فکر میکردم هر موقع اراده کنم باردار میشم اما الان اینو فهمیدم که فقط دست خداست باید از اون خواست

تو این 8 ماه که نمیشد تنبلی داشتی؟ این ماه آخر چی استفاده کردی که گرفت؟ 

عزیزم من تنبلی خفیف دارم یعنی پریودام منظمه و موی زائد ندارم و لاغرم فقط سونو زده پی سو او

چهار ماه پیش به مدت دوماه لتروزول خوردم که نگرفت و همش افتادم به لک

ماه بعدشم باز لکه بینی داشتم

این ماه رفتم دکتر گفتم بچه رو بیخیال فقط یه چیزی بده لک قطع شه دوفاستون داد چون خیلی بیخیال بود فک کنم باردار شدم

2790
2778
2791
2779
2792