2777
2789
عنوان

آزادشدن تخمک

97 بازدید | 6 پست

سلام.

بچه هامن باید آمپولhcg برای آزادشدن نخمک بزنم اما انگارتخم شو ملخ خورده.هیچ جا پیدانمیشه.. من چکارکنم؟؟

خیلی استرس دارم.

ممکنه تخمک قبل از آرادشدن ازبین بره...!!؟؟

shakiba

اره میگن خیلی کم شده

تخمک خودش آزاد میشه این آمپول فقط کمک کننده هست ک زودتر آزاد بشه

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس خیالم راحت باشه؟؟

مشکل واسه آزاد شدن تخمک داری یا ضعیفی یا تنبلی داری؟

اگ سالمی و مشکلی نداری ایرادی نداره آمپولو نزنی

👈🏻متوکل و پرامید هستم😂.اگ اسم کاربریم براتون آشناست حتما تو جعبه داروهاتون دیدینش😁          👈🏻به نظرمن به غیراز سقراط و بقراط یه حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی چون نتونسته آدم مهمی بشه تاریخ فراموشش کرده🤪.                                                     👈🏻تا حالا دوبار لغوکاربری شدم بخاطر آقای ح.ر😒         
مشکل واسه آزاد شدن تخمک داری یا ضعیفی یا تنبلی داری؟ اگ سالمی و مشکلی نداری ایرادی نداره آمپولو نزن ...

دکتربم گفت همه چیزم خوبه.  فقط جون الان موعدتخمک گذاری م نیس. این ماه نمیدونم جرا تخمک گذاریم دیر انجام شده.۲۷ این ماه موعد پریودیم هست. اما الان تازه تخمکم به سایز ۲۱، رسیده. نمیدونم. شاید بخاطراینه که این ماه قرص لتروزول مصرف کردم.

shakiba