2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تک بعدی نباش

مثلن فقط روی نهایی سرمایه گذاری کنی که آره بخونم بالای 19 شم با 10 هزار نهایی و کنکور معمولی قبولم

خیر

چون نهایی دیگه اکثرا خوب میدن و سقف تراز میاد پایین

پس روی کنکورتم بهمون اندازه باید سرمایه گذاری کنی وگرنه ضرره برات

تک بعدی نباش مثلن فقط روی نهایی سرمایه گذاری کنی که آره بخونم بالای 19 شم با 10 هزار نهایی و کنکور م ...

خیلی استرس اوره

ما زیست دبیرمون مفهومی و سوال میده

قید ها باید بدونی خط به خط تحلیل کنی چون

صحیح غلط سؤالش

همش از قید و تحلیلی هست

راه حلی دارین ؟

زمین گرده و Karma کار بلد
خیلی استرس اوره ما زیست دبیرمون مفهومی و سوال میده قید ها باید بدونی خط به خط تحلیل کنی چون صحیح غلط ...

نهایی های سال گذشته خیلی کمک میکنه خیلی

چاپ کن بعد دقیق برای خودت صحیح کن

دستت میاد چیا نمره داره مخصوصا توی ریاضی فیزیک

و میبینی ایده ها تکرار میشه

روی کتاب مسلط باش و سوال حل کن

از الان بفکر باش اگه دوازدهمی هستی

نهایی های سال گذشته خیلی کمک میکنه خیلی چاپ کن بعد دقیق برای خودت صحیح کن دستت میاد چیا نمره داره مخ ...

اها آره

نه دوازدهم نیستم

دهم هستم

ولی خیییییلی میترسم

امسال از هر کی میپرسم چیزه خوبی قبول نشده

تهش پرستاری

استرس گرفتم

میترسممم

آخه همه اطرافیان از مرحله ی درس خون رد شدن عملا کتاب میجوین ( البته کارشون درسته ها فقط می خواستم میزان اش رو توصیف کنم )

میترسم اون قبول نشدن من چی .....

اها آره نه دوازدهم نیستم دهم هستم ولی خیییییلی میترسم امسال از هر کی میپرسم چیزه خوبی قبول نشده تهش ...

بیشتر سردرگمم نمیدونم چیکار کنم دقیقا