2777
2789

یه دختر خودساخته که با سختی زیاد و تلاش خودش موفق میشه 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

یه دختر دانشگاهیه پولداره خیلی خوشگل که با پسره پولدار تر از خودش‌و همچنان بسیار خوشگل لج میندازه و کل میکنه و عاشق میشن و همه چی ب خوبی و خوشی تموم میشه😐⚔️

گلی هستم از گل های جهنم🌹

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه دختری ک سنتی ولی با عشق و شناخت  یکم قبلی ازدواج کرد با خواهرزاده دوست مادرش ،،،زندگی شروع کردن عقیده ها فاصله گرفت بچه دار شدند پسره رف سر شغلی رفتند تو یه شهر دیگه ک دور بود بعد بنا ب دلایل شغلی پسره پاموش برا زنش درس میکنن اذیت میکنن دختره رو حتی پسرخاله های شوهرشو هم تحریک ب اذیتش میکنن تا می‌میدزدنش میزننش فرار میکنه از ترمینال و رهگذر گرفته و هزار تا جا و راه میرسه ب یه رنبن کشاورزی اصلا استان دیگه کشور حالش بد میشه نمی‌کشه و ب خونریزی و بیهوشی میرسه ی نفر پیداش میکنه و..

شاید عجیب باشه ولی * کاربر خانم *

میبرتش خونه پیش مادر و خواهرش میمونه پیششون دختره، و کامل سقط میکنه و خوب میشه با خواهر پسره رفیق میشه بعد این خانواده از دختره درموردش سوال میکنن همشو میگه ،بعد طی جریانات وسطش ک خودت جور کن میفهمه پسره همون پسره ک تو یه سایتی میشناختتش و بعد یه حس نزدیکی داشته و ،،،،طولانیه اونچه تو ذهنمه ولی بدون آخرش طلاق میگیره یا شایدم شوهر اولش میمیره از فلجی،و دختره با همین پسره ازدواج میکنه

شاید عجیب باشه ولی * کاربر خانم *