2777
2789
عنوان

۲۷روزه قهره

430 بازدید | 24 پست

با یه پسر یکسال و نیمه دوستم همش درحال پیام بهم یودیم و فقط حرف ازدواج میکرد ۳هفته یه بار هم میدیدیم همو

همیشه میگفتم خیلی دیر ب دیر همو میبینیم درصورتی که جفتمون تو یه شهریم نزدیکیم

خیلی ادم سنتی هستش ماه پیش ۲۲ام بود سریه موضوع الکی بحث کرد بهش پیام ندادم اونم دیگه نه‌پیام داد نه زنگ زد

اینکه انقدر ادعای دوست داشتنش میشد😔

از همه جا بلاکش کنم؟

ادم واقعا نمیدونه ب کی اعتماد کنه وقت بزاره 

پیام نداده این همه مدت؟؟؟؟؟؟

خب مشخصه دیگه 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا پیام نداده 

شاید منتظر توعه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
۲۷روز منتظره  اخه بار اولش نیست تا الان ۳بار اینکارو کرده قهرطولانی هربار خودم پیام دادم اشتی ...

پس بیخیال اگه اونم ذره ای دلتنگ بود اروم قرار نداشت 

احساساتتو جاای درست خرج کن 

میفهممت حستو کامل😔

پس بیخیال اگه اونم ذره ای دلتنگ بود اروم قرار نداشت  احساساتتو جاای درست خرج کن  میفهممت ...

من یه بار شکست خوردم تو نامزدی جداشدم خیلی اذیت شدم تا حالم بهترشد بااین اشنا شدم اینم که اینطوری شد 

ادم گاهی دقتا دلش ارامش میخواد 

من یه بار شکست خوردم تو نامزدی جداشدم خیلی اذیت شدم تا حالم بهترشد بااین اشنا شدم اینم که اینطوری شد ...

اوه تو رابطع بعدیت دقت کن 

انشالله حالت خوب شه زودتر❤

پس بیخیال اگه اونم ذره ای دلتنگ بود اروم قرار نداشت  احساساتتو جاای درست خرج کن  میفهممت ...

سلام خوبی عزیزم 

چن مدت پیش یادته ی تاپیک زدم گفتم خودم کات کردم ولی منتظرشم دوس دارم برگرده 

دیشب بعد از دقیقا دوهفته زنگ زد جوابش دادم 

اینبار اخلاقش خیلی خوب شده بود میگف بهت حق میدم ک همچین کاری کردی و این حرفا دیگ من نه بهش زنگ زدم ن پی 

بنظرت برگشتش دلی بوده یا محض سرگرمی واینا 

من چطور رفتاری باید داشته باشم