2777
2789
عنوان

۲۷روزه قهره

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 24 پست
نه اصلا پیام نداده 

تووووف توش

ولش کن

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

اسی ببخشید نمیتونم تاپیک بزنم دیجیکالا خرید کردم  کلا خرید شد۶۰۰تومن ۴۰تومن کرایه گرفتن از شیراز بفرستن اردبیل حالا پیام اومد 

ارزش بسته ۴۰۰۰۰۰۰ریال (سقف مبلغ جبران خسارت

هزینه ارسال ۲۶۹۸۳۰ ریال(۲۶۹۸۳۰تومان نقدی و۰تومان پس کرایه

یعنی من باید کرایه بدم دوباره😑😐😐😐تورو خدا اگه سر در نمیارین کمک کنین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خوبی عزیزم  چن مدت پیش یادته ی تاپیک زدم گفتم خودم کات کردم ولی منتظرشم دوس دارم برگرده&n ...

سلام عزیزم همونی که بلاک کرده بود؟؟؟؟؟؟؟

دوباره برگشتنش دلیل خوبیه نتونسته دووم بیاره احتمالا 

ولی تو دیگه پیام نده بزار خودش پیگیر باشه زیاد رونده

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
سلام عزیزم همونی که بلاک کرده بود؟؟؟؟؟؟؟ دوباره برگشتنش دلیل خوبیه نتونسته دووم بیاره احتمالا  ...

من اونو بلاکش کردم بخاطر رفتاراش 

ولی خودش زنگ زد گفت حق رو ب تو میدادم منم چیز خاصی نگفتم ک بفهمه منتظرش بودم واینا خیلی عادی برخورد کردم 

من اونو بلاکش کردم بخاطر رفتاراش  ولی خودش زنگ زد گفت حق رو ب تو میدادم منم چیز خاصی نگفتم ک ب ...

افرین خوب کردی 

الان تو منتظر پیامش باش یه مدت بزار زنگ بزنه دوباره مث گذشته شو 

خوشحال شدم شنیدم

فکرم درگیرت بود😂❤

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
افرین خوب کردی  الان تو منتظر پیامش باش یه مدت بزار زنگ بزنه دوباره مث گذشته شو  خوشحال ...

وای مرسی عزیزم🌹❤️

میترسم برگشتش فقط از رو کنجکاوی و سرگرمی باشه 

ودوبارع اذیت بشم 

نمیدونم از کجا اینو بفهمم😥

وای مرسی عزیزم🌹❤️ میترسم برگشتش فقط از رو کنجکاوی و سرگرمی باشه  ودوبارع اذیت بشم  نمی ...

از رو سرگرمی که باشه دیگه دوباره دنبال تو نمیاد 

یکم به رفتاراش نگاه کن متوجه میشی 

اگه ایندفعه مراقب رفتارش باشه مطمعن باش دوست داشته