2821
2789
عنوان

شپش😑

249 بازدید | 20 پست

سلام من موهام تا کمرمه شپش گرفته چندروز دیگه هم قراره بریم شهرستان بابام میگه موهاتو کوتاه کن اما نمیتونم چیکار کنم درعرض یکی دو روز شپش هام کامل از بین برن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از دوستام این مشکل واسش پیش اومد روزی دو سه بار از ریشه اتو مو میکشید بعد چند روز خوب خوب شد 

‏يِه روز تمام راه هايي رو كه با قلبت رفتي با عقلت برميگردي !قلبم را از سینه در آوردم، چراغ هارا خاموش کردم و خوابیدم. مطمئنم دیگر هیچ زخمی بیدارم نخواهد کرد.

فقط قطره کیمیا معجزه میکنه 

من فک میکردم تبلیغه ولی نبود واقعا تموم میشه سریع تو۲۴ساعت فقط برو بگرد ببین عطاریا پیدا میکنی زودی یا ن وگرنه باید ازباسلام سقارش بدی 

کوتاهش باید کنی ک راحتتر تخماشو بشه کشید بیرون در عرض دو سه روز نمیشه گلم هرکیم گفته برا خودش گفته هرروز باید بری حموم ونرم کننده بزنی وبا شونه مخصوص بکشی تو موهات تا تخمشو بکشه بیرون هفته ای یه بارم شامپو ضدشپش بزنی حواست باشع روشای خونگی اگر در کنارش استفاده کنی اثر شامپو رو کم میکنه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز