2777
2789
عنوان

تعبیر خواب بچه دار شدن دختر مجرد

32863 بازدید | 18 پست

من مجردم

دیشب خواب دیدم که یه نوزاد دختر تو بغلمه و خیلیم خوشحال بودم و چهره نوزاد هنوز یادمه و با واکنش اطرافیانم متوجه  شدم بچه خودمه وقتی بیدار شدم دلم میخواست واقعی باشه و حس خیلی خوبی داشتم کسی از تعبیر خواب چیزی میدونه 

من اعتقاد دارم به تعبیر خواب 

مجردا یا متاهلا وقتی که مجرد بودین همچین خوابی دیدین؟

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم همینطور مال من بچم پسر بود خیلیی خوشگل بود.. موهاش بور بود اون رو یکبار هم دیدم کاملا حس کردم که بچه خودم خست ولی منم مجردم کسی تعبیرش رو میدونه؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
منم همینطور مال من بچم پسر بود خیلیی خوشگل بود.. موهاش بور بود اون رو یکبار هم دیدم کاملا حس کردم که ...

نه بچه ای که تو خواب من بود یه دختر چشم و ابرو مشکی بود با این که نوزاد بود خیلی مژه های پری داشت

اگه این خواب رو دختر مجرد ببینه ازدواج میکنه اگه زن متاهل ببینه بچه دار میشه

مرسی بابت نظرت🌸❤

نه بچه ای که تو خواب من بود یه دختر چشم و ابرو مشکی بود با این که نوزاد بود خیلی مژه های پری داشت

عزیزم انشاالله خدا برات قسمت کنه ⚘

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

یاد خودم اوفتادم. منم یکبار پسر دیده بودم واییی بعد اینک بیدار شدم کم بود بشینم گریه کنم خیلی ب دلم نشست البته من حامله بودم رفته بودم سونو توی سونو دقیق قیافش مشخس بودااااا. عاشقش شدم یعنی اخ خدااا

منم همینطور مال من بچم پسر بود خیلیی خوشگل بود.. موهاش بور بود اون رو یکبار هم دیدم کاملا حس کردم که ...

ارهههه منم همین خوابو دیدم ولی نمیدونم تعبیرش چیههه نمیدونی تو خواب عاشق پسرم شدم کیف میکردم نگاش کنم ولی چهره ی شوهر مبهم برام با اینکه مجردم ولی تو خوابم قیافه ی برادر شوهر و فامیل شوهرم رو به یاد دارم