2789
عنوان

شیرم کم شد کمک

132 بازدید | 12 پست

سلام دخترم یک ماه و نیمه موقعی که دنیا اومد شیرم کم بود ولی بهش میدادم احساس می‌کردم سیر نمیشد بهش شیر خشکم میدادم بعضی موقعا اون سینه سمت راستم نمیتونستم بدم چون خوب نمیگرفتش برا همین از سینه چپی بهش میدادم تا اینکه مریض شدم الان شیرش خیلی کم شده دیگه فقط شیر خشک میخوره خیلی عذاب وجدان دارم چیکار کنم بتونم دوباره بهش شیر خودمو بدم خیلی کم شده و دیگه سینم ورم نداره قبلا لباسام خیس میشدن از شیرم الان دیگه خبری نیس 

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر دیابت نداری دلستر انگور رو بزار گازش بیست چار ساعت بره بعد بخور شیرت زیاد میشه

اگر بچت دختره و‌ دیابت داری عرق رازیانه هم خوبه شیرتو‌زیاد میکنه

توو تبلیغ پوشک بچه هه میگه دوسِت دارم مای بی بی. خب پدسگ تو که به این خوبی حرف میزنی بگو ع ن دارم..
قطره شیرافزا از داروخانه بگیر. جوشوندن یا عرق رازیانه بخور . 

قطره شیرافزا از موقع تولد دخترم استفاده می‌کردم ولی زیاد تاثیر نداشت برام دیگه بی‌خیالش شدم

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
برا منم از دوماهگی کم شد  از شیر خشک کمک گرفتم

الان فقط شیر خشک میخوره؟

الان فقط شیر خشک میخوره؟

تقریبا اره  گاهی سینه خالی رو مک میزنه

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊