من یه سال رژیم گرفتم تو سن بد , ۱۶ سالگی، نه تنها مشکلاتی پیدا کردم که بماند ، ولی الان همش نگران وزنمم که بالا نره ، هر دقیقه آب میخورم میرم رو ترازو یه خوراکی میخورم کوفتم میشه نمیدونم چی کار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم خوبی ببین منم الان چند وقته تو رژیمم یعنی از شنبه هفته پیش تا الان میشه ۱۱ روز که رژیمم همه چی میخورما ولی کم تو هم همه چی بخور ولی پرخوری نکن تو حتما چیزی نخوردی که مشکل پیدا کردی من الان همه چی میخورم ولی کم قبلا عصرونه مفصل میخوردم و صبحونه ها هم هر روز مختلف بود یعنی مقلا خامه و عسل و کره بادوم زمینی که چند وقت بود میخوردم زیاد ازش خوشم نمیومد ولی میخوردم
سلام عزیزم خوبی ببین منم الان چند وقته تو رژیمم یعنی از شنبه هفته پیش تا الان میشه ۱۱ روز که رژیمم ه ...
اصلا اومطوری نبود که پرخوری کنم به زور خودم شده بود نگه میداشتم ، جلوی من کیک تولد خودم خوردن ولی من نخوردم...ولی خب دیگه چون خسته شدم اومطوری نیستم تا به ساعتی نگه میدارم بعد دیگه ول میکنم
اصلا اومطوری نبود که پرخوری کنم به زور خودم شده بود نگه میداشتم ، جلوی من کیک تولد خودم خوردن ولی من ...
الهی عزیزم مامان منم دوشنبه یعنی ۱۶ رفته بود مولودی از اونجا کیک اورد اصلا نخوردم میدونی من وقتی ناهار میخورم تا چند ساعت بعد هیچی نمیخورم تا شام عادتم کردم با اینکه گشنه ام میشه ولی خوب اینجوری راحتترم