لیلی_بی_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 6424 عنوان کسانی که تجربه عمل بینی دارند 360 بازدید | 13 پست بچه ها روز ۴ ام عملمه دارم خفه میشم ،دو طرف بینیم کامل کیپه و احساس سنگینی و انفجار توش دارم....دکترم از اول تامپون نذاشت،خونریزی هم نراشتم ..دو تا اسپری داده ک زدم سر ساعت ،چکار کنم دارم خفه میشم..متشی هم هی میگه طبیعیه 1400/12/17 | 23:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa_1998_ عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5056 از دهن نفس بکش دیگه...نترس خفه نمیشی بهش فکرنکن بدتر میشه خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
لیلی_بی_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 6424 از دهن نفس بکش دیگه...نترس خفه نمیشی بهش فکرنکن بدتر میشه طبیعیه ؟ چرا انقدر طول کشید کپ شدن بینیم،امروز ۴ روز از عملم گذشته باید قطره نازوفرین رو قطع کنم،راهکاری بلدی؟
mahsa_1998_ عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5056 طبیعیه ؟ چرا انقدر طول کشید کپ شدن بینیم،امروز ۴ روز از عملم گذشته باید قطره نازوفرین رو قطع کنم،راه ... کاری نمیشه کرد عزیزم..تا گچ رو برداری همینه..سخته ولی کم مونده تحمل کن خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
لیلی_بی_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 6424 با دهن نفس بکش. بعد از این دستگاه شستشوی بینی نداد بهت؟ نه هیچی نداده،فقط دو تا اسپری بینی داده .امشب از شبای قبل حس خفگی و سنگینی بیشتری داره.حتی برای بخیه هامم کرم نداد،باید برای بخیه هام کرم میداد ؟
لیلی_بی_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 6424 کاری نمیشه کرد عزیزم..تا گچ رو برداری همینه..سخته ولی کم مونده تحمل کن بخدا انقدر باد کردم صورتم شبیه زمین فوتبال شده باد و کبود.....مدام اناناس و کرفس و شیرموز و سوپ میخودم اما یه دره هم باد صورتم کم نمیشه
ya_hossein عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1657 نه هیچی نداده،فقط دو تا اسپری بینی داده . امشب از شبای قبل حس خفگی و سنگینی بیشتری داره. حتی برای ... واس بخیه های بیرونی بینی کرم میدن داخلی هارو نباید کرم بزنی یا دست بزنی داخل بینیتم چند وقت دیگ فقط با گوش پاک کن تمیز کن انگشت ن حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
ya_hossein عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1657 بخدا انقدر باد کردم صورتم شبیه زمین فوتبال شده باد و کبود.....مدام اناناس و کرفس و شیرموز و سوپ میخو ... قرص آناهیل نداده بهت؟این کبودی رو از بین میبره حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
لیلی_بی_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 6424 واس بخیه های بیرونی بینی کرم میدن داخلی هارو نباید کرم بزنی یا دست بزنی داخل بینیتم چند وقت دیگ فقط ... برای بخیه های بیرونیم کرم نداد به منشیش هم گفتم گفت بعد از کشیدن بخیه کرم میزنن نه قبلش
ya_hossein عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1657 برای بخیه های بیرونیم کرم نداد به منشیش هم گفتم گفت بعد از کشیدن بخیه کرم میزنن نه قبلش اره اره باید بعد کشیدن بخیه ها بزنی حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
لیلی_بی_مجنون مدیر استارتر عضویت: 1398/09/16 تعداد پست: 6424 قرص آناهیل نداده بهت؟این کبودی رو از بین میبره نه هیچی نداده،چرک خشک کن و کدیین و سرماخوردگی فقط داده،اناهیل خوبه؟
ya_hossein عضویت: 1400/12/02 تعداد پست: 1657 نه هیچی نداده،چرک خشک کن و کدیین و سرماخوردگی فقط داده،اناهیل خوبه؟ اره اناهیل عصاره اناناسه.واسه کبودی عالیییه حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت
mhzamani13 عضویت: 1400/12/16 تعداد پست: 21 سایت دکی یاب مشاوره رایگان میده تا جایی که اطلاع دارم.https://dokiyab.com/