2777
2789
عنوان

افسردگی و معلم سایک و دیوونمون😐💔

268 بازدید | 17 پست

این هر هفته به ما جزوه میده هفته قبل یه مسئله رو تویه جزوه اش شفاهی تویح داده بود بعد تهش نوشته بود: بچه ها دانستید؟! 

من و چند تا از بچه ها این بچه ها دانستید رو وارد جزوه نکردیم این بماند که جزوه اش 10 صفحه بود... 

بعد این نمره مون صفر داده که چرا ننوشتین بچه ها دانستید... 

شایذ فکر کنید دارم دروغ میگم ولی واقعا راست میگم🥲

برای آزمونا چندتا سوال میده تو پنج دقیقه حل کنیم سر پنج دقیقه هم گروه ازمونو میبنده بعدم دانش اموز رو میکوبه که چرا نفرستادید🥲💔 افسردگی گرفتم از دستش... 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ولی خندم گرف 

اگه منو توتاپیکی دیدین ریپ بزنین و بگین برو سر درست کنکور دارم این امضارو ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ دارم میذاره ساعت ۱۹:۵۹دقیقه... به هدفم میرسم و موفق میشم لطفا برام صلوات بدین قراره نیام سایت تا ۹تیر خدانگهدار تیکرمم تیکر کنکوره  

امان از این معلما

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
امان از این معلما

بخدا یه بار دبیر جغرافیا سر اینکه پرسیدم بعد ازینکه امتحان دادیم کلاسو ترک کنیم یا باهامون کاری داره بهم گفت برو بمیر💔

بخدا یه بار دبیر جغرافیا سر اینکه پرسیدم بعد ازینکه امتحان دادیم کلاسو ترک کنیم یا باهامون کاری داره ...

وااا

کجا درس میخونی 

سال بعد بیا بیرون از اون مدرسه

اسمم زهراس نگید پیتزا جون😂🛍 تصمیم گرفتم دیگ ب گذشته سیاهی ک داشتم فک نکنم و تو زمان حال زندگی کنم🦋💙 ینی دوس دارم کساییو ک مث خرس میخورن عین مارمولک لاغرنو جوری بزنم ک صدا خر بدن عین مرغ تخم بزارن😂🗡 و بدشانس واقعی ب من میگن ک روز ب روز چاق تر میشم🥴🏹 شازده کوچولو میگ : تنها با قلبه که میشه به درستی ببینیم ، چیز های مهم با چشم دیده نمیشن🏷👑 https://harfeto.timefriend.net/16464922231809 بنظرتون چجور ادمی ام ؟ سوال بپرسین جواب بدم🌱😌🤔
وااا کجا درس میخونی  سال بعد بیا بیرون از اون مدرسه

بندرعباسمم

اره مامانم گفت الان اخر ساله سال بعد محاله اینجا ثلت نامت کنم🥲💔

بندرعباسمم اره مامانم گفت الان اخر ساله سال بعد محاله اینجا ثلت نامت کنم🥲💔

اره بابا خوب میکنه