2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکی ای وی اف کرده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم میخام انجام بدم .چه کاراهایی دوستتون انجام دادن ؟ هزینه اش چند شد؟ بی زحمت میپرسی ازش

هزینش سی تومن بری همون مرکز ناباروری  خودشون همه چی بت میگن چکار کنی

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
آره هماتوم لخته خون بین جفت و دیواره رحمه عزیزم باید با مرکزش تماس بگیره یه سری داروهاشو باید قطع ...

شما الان هفته چندم هستی ؟؟؟ هنوز خونریزی دارین ؟؟دوستم خونریزیش  زیاده بنظرت طبیعیه ؟؟عصری رفته سونو گفته ساک تشکیل شده بعدش ایجوری شده

آره هماتوم لخته خون بین جفت و دیواره رحمه عزیزم باید با مرکزش تماس بگیره یه سری داروهاشو باید قطع ...

شما لخته خون هم  دیدین؟؟کلا زیر دلش درد میکنه بنظرت طبیعیه

آره روز ۱۲ خیلی زوده من روز ۱۶ بتا دادم

قبلشم تستدیابی بی گذاشته بودی منفی شده باشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
انتقال بار اول ولی پانکچر بار دوم بود‌

چقدسخته عمل پانکجر😪😪😪

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
به ما هم گفتن ۱۶ ولی من یه روز جلوتر دادم 

ب من گفتم روز۱۴ و۱۶ولی من انقده هول بودم ده تابی بی باآزمایش خون دادم

شما الان هفته چندم هستی ؟؟؟ هنوز خونریزی دارین ؟؟دوستم خونریزیش  زیاده بنظرت طبیعیه ؟؟عصری رفته ...

من هفته ۸ هستم بارداریم دوقلو بود بخاطر هماتوم یکیشو از دست دادم من لخته خون ندارم ولی خونریزی زیاد داشتم مثل پریود

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
من هفته ۸ هستم بارداریم دوقلو بود بخاطر هماتوم یکیشو از دست دادم من لخته خون ندارم ولی خونریزی زیاد ...

میگه هم لخته میبینم هم خونریزی ولی دوتا دکتر الان معاینه کردن گفتن دهانه رحمت کلا بسته هست مشکوک شدن بنظرتون این خون از کجا میاد