2777
2789
عنوان

خواهش میکنم هرکی ای وی اف کرده بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 56 پست
سلام ببخشید شما انگشت پاتون سوزش داشت از چی بود منم مث شما شدم اگه ممکنه بهم بگید ممنون میشم

سلام من هرچی آزمایش دادم سونوگرافی دکتر رفتم نفهمیدن  بخاطر چیه تا اینکه خودم دقت کردم دیدم موادشوینده استفاده میکنم سریع انگشت پام میسوزه دیکه دستکش که میپوشم  کاملا خوب شدم 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
میگه هم لخته میبینم هم خونریزی ولی دوتا دکتر الان معاینه کردن گفتن دهانه رحمت کلا بسته هست مشکوک شدن ...

نمیدونم عزیزم

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجوری بدتر به خودت استرس میدی 

الان دارم میمیرم انقدگریه میکنم تاچشام بازنشه نمیتونم بااین قضیه کناربیام

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘
الان دارم میمیرم انقدگریه میکنم تاچشام بازنشه نمیتونم بااین قضیه کناربیام

خواهر باز تو‌ کلا‌ از اول منفی شدی من چی بگم که اول مثبت شدم بعد بتام افت کرد خیلی باید روحیه و صبر داشته باشی تو این راه 

من هفته ۸ هستم بارداریم دوقلو بود بخاطر هماتوم یکیشو از دست دادم من لخته خون ندارم ولی خونریزی زیاد ...

عزیزم سوال منو جواب میدین  دوستم هفته شش بارداری تموم شده رفته سونو هنوز قلبش تشکیل نشده  شما هفته چند قلبش تشکیل شد امید هست یانه که تشکیل بشه

عزیزم سوال منو جواب میدین  دوستم هفته شش بارداری تموم شده رفته سونو هنوز قلبش تشکیل نشده  ...

فکر کنم تا هفته ۹ وقت هست 

من هفته ۸ رفتم سونو قلب

من حاجتمو از حضرت زهرا گرفتم روز تولدش 🥰🤩اگه امضامو میخونی یه صلوات بفرست سالم بغلش کنم   بعد ۸ سال تو به من هدیه دادی💗برام حفظش کن💚
من هفته ۸ هستم بارداریم دوقلو بود بخاطر هماتوم یکیشو از دست دادم من لخته خون ندارم ولی خونریزی زیاد ...

الان عدد براش هست ۲۱ هزار بنظر شما خوبه 

الان عدد براش هست ۲۱ هزار بنظر شما خوبه 

آره خوبه

ببخشید مشکلتون چیه قصد کمک دارم

آی وی اف کردم ومنفی شده سردرگم شدم وافسرده 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷🤗دوست عزیز نینی سایتی، اگر چشمت به امضام خورد ممنون میشم برای نی نی دارشدنم یه صلوات مهمونم کنی .....خدایاشکرت بعدازکلی سختی و5سال انتظار بلاخره در تاریخ 1401/12/1بی بی چک و آزمایش خون بارداریم مثبت شدومنم طعم شیرین مادری رومیچشم خدایا به تمام دوستان نی نی سایتم که مثل من در آرزوی فرزندهستن فرزندی صالح عطا کن هزاران هزار بار خدایاشکرت😍😍😍🥺🥺🥺😘😘😘