hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 عنوان خانوما یه لحظه بیاین ... 129 بازدید | 21 پست خانوما من این ماه اقدام کردم برای بارداری روز ۱۰ و ۱۱ سیکل علائم تخمک گذاری داشتم (ینی زود بوده ) الان حالت های پریودی درد های پریودی دارم ولی نزدیک پریودم نیست بی اشتهام هستم جوری که از صبح هیچی نخوردم میلم ندارم به نظرتون علائم باردایه؟ 1400/12/17 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 عزیزم در مورد تخمک گذاری بدن با بدن فرق داره حتما تخمک گذاری وسط سیکل نیسو اینکه علائم بارداری خیلی شبیه پریوده به نظرم به علائم دل خوش نکن درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zeytooooooooon عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 125 به نظرم نیست تلقینه.منم بااینکه این ماه عکس رنگی انداختم ومشکلی نداشتم فکرمیکنم نیستم
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 عزیزم در مورد تخمک گذاری بدن با بدن فرق داره حتما تخمک گذاری وسط سیکل نیس و اینکه علائم بارداری خیل ... آخه نزدیک پریودم نیست و این علائم رو دارم 😐
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 به نظرم نیست تلقینه.منم بااینکه این ماه عکس رنگی انداختم ومشکلی نداشتم فکرمیکنم نیستم ای بابا چه سخته 😩
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 آخه نزدیک پریودم نیست و این علائم رو دارم 😐 ممکنه هورمون هات تغییر کرده باشه ان شاالله که بارداری عزیزم ولی چاره کار فقط صبره درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zeytooooooooon عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 125 اره ماه اول که اقدام کردم توماهای اول خیلی دنبال علایم بودم ولی الان خیلی کمتردیگه داره میشه نزدیک یک سال
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 ممکنه هورمون هات تغییر کرده باشه ان شاالله که بارداری عزیزم ولی چاره کار فقط صبره اره باید سر خودم رو گرم کنم ولی نه اینجوری نمیشه اصلا ☹️
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 توماهای اول خیلی دنبال علایم بودم ولی الان خیلی کمتردیگه داره میشه نزدیک یک سال انشاالله این ماه باردار میشی ❤️
zeytooooooooon عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 125 انشاالله این ماه باردار میشی ❤️ انشالله همچنین.دارومیخوری؟
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 اره باید سر خودم رو گرم کنم ولی نه اینجوری نمیشه اصلا ☹️ میفهممت گلم خودم انتظار کشیدم امروز به لطف خدا بی بی مثبت شد❤️برات کلی دعا میکنم❤️ درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
zeytooooooooon عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 125 میفهممت گلم خودم انتظار کشیدم امروز به لطف خدا بی بی مثبت شد❤️ برات کلی دعا میکنم❤️ مبارکه برای منم دعاکن
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 مبارکه برای منم دعاکن حتما عزیزم اگر لایق باشم❤️❤️شماهم برای من دعا کن سالم بغلش کنم درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰