hanigol مدیر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 عنوان خانوما یه لحظه بیاین ... | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 21 پست خانوما من این ماه اقدام کردم برای بارداری روز ۱۰ و ۱۱ سیکل علائم تخمک گذاری داشتم (ینی زود بوده ) الان حالت های پریودی درد های پریودی دارم ولی نزدیک پریودم نیست بی اشتهام هستم جوری که از صبح هیچی نخوردم میلم ندارم به نظرتون علائم باردایه؟ 1400/12/17 | 19:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 انشالله همچنین.دارومیخوری؟ من از چند ماه پیش رفتم دکتر واسه چکاب یه مقدار عفونت داشتم که خوب شدم یه کمم تیروییدم کم کار بود قرص تیرویید داد همین مشکل دیگه نداشتم شما چی؟!
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 میفهممت گلم خودم انتظار کشیدم امروز به لطف خدا بی بی مثبت شد❤️ برات کلی دعا میکنم❤️ عزیزززززم چقدر خوب چند ماه طول کشید ؟! به امید خدا نی نی سالم بصل بگیری
zeytooooooooon عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 125 من از چند ماه پیش رفتم دکتر واسه چکاب یه مقدار عفونت داشتم که خوب شدم یه کمم تیروییدم کم کار بود قرص ... من تخمدان پلی کیستیک دارم.همه میگن بچه بیار
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 من تخمدان پلی کیستیک دارم.همه میگن بچه بیار چند سال ازدواج کردی؟! من ۵ ساله تازه این ماه اقدام کردم قبلا نمیخواستم الان که میخوان اصلا دلم میخواد همین الان داشته باشم😁 علائم تخمدان پلی کیستیکت چیه؟! پریودت درسته !
zeytooooooooon عضویت: 1400/11/19 تعداد پست: 125 چند سال ازدواج کردی؟! من ۵ ساله تازه این ماه اقدام کردم قبلا نمیخواستم الان که میخوان اصلا دل ... ۵ساله.باداروپریودمیشم
zahrabm عضویت: 1397/02/16 تعداد پست: 7947 عزیزززززم چقدر خوب چند ماه طول کشید ؟! به امید خدا نی نی سالم بصل بگیری عزیزم هشت ماه طول کشید قبل این هشت ماهم یه سقط داشتم درانتظار نی نی😍بیبیچکم روز میلاد امامسجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت شد❤️ دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
hanigol مدیر استارتر عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 961 عزیزم هشت ماه طول کشید قبل این هشت ماهم یه سقط داشتم مبارکت باشه عزیز